Ξέσπασε στην Καλλιθέα η ΑΕΚ

00:52 12/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ αντιμετώπιζε στην Καλλιθέα τον Πρωταθλητή και κατάφερε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά. Η Ένωση για την 22η και τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α Εθνικής κατάφερε να απαλλαχθεί από το άγχος και παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο συνέτριψε με 15-4 την Καλλιθέα στο κλειστό γήπεδο του Έσπερου. Αυτό έδωσε πολύ καλή ψυχολογία στην ομάδα, λίγο πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ταύρο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Από την αρχή της

αναμέτρησης η ομάδα του Δημήτρη Κουνταρδά είχε πάρει τα ηνία και οι αντίπαλοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον τρελό ρυθμό της. Έτσι το ημίχρονο την βρήκε μπροστά την ΑΕΚ με 7-0. Η συνέχεια κυμάνθηκε στους ίδιους ρυθμούς και με εξαιρετική άμυνα και επίθεση η Ένωση ξέφυγε ακόμα περισσότερο, φτάνοντας στο τελικό 15-4.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετό χρόνο συμμετοχής πήρε και ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Κουνταρδάς, ο οποίος με αφορμή την τεράστια διαφορά που είχε πάρει η ΑΕΚ θέλησε να θυμηθεί τα κόλπα του αθλήματος και τη χαρά του παιχνιδιού!

Οι σκόρερ της ΑΕΚ: Τηλιγαδας 1 Καϊτανης 1 ,Σμυρλιαδης 2 ,Αλεξανδροπουλος 1 , Μοραλόγλου 2 , Λεστάκης 2 ,Τόκας 1 ,Παύλου 1, Ντέλος 4

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Καϊτάνης, Τηλιγάδας, Αλεξανδρόπουλος, Ντέλος, Ξενάκης, Λεστάκης, Παύλου, Μοραλόγλου,Σταυρινός, Τόκας, Κουνταρδάς

Keywords
Τυχαία Θέματα