Ξεσπιτώνουν τα παιδιά της ΑΕΚ για κάποια… Φέα

22:47 24/7/2012 - Πηγή: AEK365

Σύμφωνα με τη διαχρονική άποψη των «κιτρινόμαυρων» οπαδών «ΑΕΚ, σημαίνει Νέα Φιλαδέλφεια». Όχι άδικα. Μια συνοικία προσφύγων, δημιουργών μιας ιδέας που ξεπέρασε τα σύνορα, έγινε γνωστή σε κάθε άκρη της γης ως σπίτι αυτής της τεράστιας ομάδας. Ωστόσο, φαίνεται πως η Αρχή της περιοχής έχει αντίθετη άποψη. Και όχι απλά δεν θεωρεί μέγιστη τιμή της να «φιλοξενεί» την ΑΕΚ, αλλά

της κάνει και τη ζωή δύσκολη...
Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ είναι αναγκασμένη λόγω της στάσης του Δήμου να οργιστεί και να φωνάξει για το αυτονόητο. Ότι μια παντελώς άγνωστη ομάδα, με μόλις ένα τμήμα (γυναικείο μπάσκετ) δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ως ίση απέναντι στην Ένωση. Πόσο μάλλον ως «ανώτερη» και... εκλεκτή του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τα τελευταία δύο χρόνια η ΑΕΚ έχει αντιμετωπίσει τεράστιο πρόβλημα με τη στέγαση των τμημάτων του βόλεϊ και του χάντμπολ (πρώτων ομάδων, ανδρικών και γυναικείων, αλλά και ακαδημιών), καθώς των ακαδημιών του μπάσκετ, επειδή στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας την προτεραιότητα την έχει άλλος. Ποιος; Το σωματείο... Φέα, το οποίο διατηρεί μόνο ομάδα γυναικείου μπάσκετ.
Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, πέρσι η... Φέα είχε στη διάθεσή της το κλειστό για 43 ώρες την εβδομάδα (για το γυναικείο μπάσκετ και τις ακαδημίες του) και η Ένωση έπρεπε να «στριμώχνει» όλα τα τμήματά της (πρώτες ομάδες και ακαδημίες) σε μόλις 29 ώρες(!), με αποτέλεσμα να προπονούνται ακόμη και 30(!) παιδιά ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο!
Όσο και αν ακούγεται απίστευτο αυτό, σύμφωνα με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας επρόκειτο για κάτι λογικό. Ωστόσο, επειδή αυτή η κατάσταση δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί, η διοίκηση της Ερασιτεχνικής είχε συνάντηση με την Δήμαρχο Ευτυχία Αποστολάκη, στην οποία επεσήμανε την κατάσταση και της ζήτησε να λυθεί το θέμα. Κάτι για το οποίο εκείνη δεσμεύτηκε και παρέπεμψε την ΑΕΚ στον πρόεδρος σχολικής επιτροπής του Δήμου Φώτη Νικολόπουλο.
Η ΑΕΚ συναντήθηκε με τον Φώτη Νικολόπουλο και του εξήγησε την κατάσταση (αν και το είχε κάνει και στο παρελθόν) και του ζήτησε να λυθεί το πρόβλημα. Τι απάντησε; Ότι... θα κόψει το καρπούζι στη μέση. Ότι, δηλαδή, η ΑΕΚ των εκατοντάδων χιλιάδων οπαδών και των τόσων τμημάτων σε τόσα αθλήματα, θα μοιραστεί τις ώρες στο κλειστό γυμναστήριο με τη... Φέα. Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι ότι δεν τηρήθηκε ούτε αυτό! Με την ανακοίνωση του προγράμματος η ΑΕΚ ενημερώθηκε πως θα έχει στη διάθεση της το γήπεδο για 31 ώρες και η... Φέα για 34!!! Μάλιστα, όπως δήλωσε στο aek365 ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Κώστας Παπαδημητρίου: «όταν επικοινώνησα με τον κύριο Νικολόπουλο και τον ρώτησα γιατί το έκανε αυτό, μου απάντησε "γιατί έτσι γουστάρω"»!
Στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ είναι εξοργισμένοι με τη στάση της Δημοτικής Αρχής και ειδικότερα του κυρίου Νικολόπουλο (μάλιστα, θεωρούν ότι η στάση του σχετίζεται με τις οπαδικές του προτιμήσεις) και εξετάζουν τα επόμενα βήματά τους, ενώ ήδη οι παράγοντες της ομάδας γίνονται αποδέκτες της οργής των οργανωμένων οπαδώ
Keywords
Τυχαία Θέματα