Φρένο σε Άρσεναλ και Τότεναμ

17:23 6/10/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΟΤΕΝΑΜ- ΓΟΥΕΧΤ ΧΑΜ: 0-3
Γήπεδο: Ουάιτ ΧαρτΛέιν

Βαριά ήττα με 3-0 γνώρισε η Τότεναμ μέσα στην έδρα της από τη Γουέστ Χαμ.

Στο 15ο λεπτό ο Σίγκουρντσον έκανε το σουτ υπό καλές προϋποθέσεις, αλλά λ Γιασκελάινεν είπε όχι, ενώ στο 33' ο Τάουνσεντ έκανε το γύρισμα από αριστερά, αλλά ο Παουλίνιο σούταρε άστοχα. Στο 36' ο Τάουνσεντ έβγαλε νέα σέντρα, με τον Ντεφό να χάνει για λίγο την μπάλα, ενώ στο 43'

το σουτ του Νόουμπλ πέρασε μόλις άουτ.

Στο 47ο λεπτό ο Ντεφό έχασε απίστευτη ευκαιρία, με τον Γιασκελάινεν να είναι εκτός θέσης, ενώ στο 55' ο Γιορίς είπε όχι σε κεφαλιά του Τόμκινς. Τελικά στο 66ο λεπτό ο Ντόουσον έκοψε την κεφαλιά του Ρέιντ πάνω στη γραμμή, αλλά ο άσος της Γουέστ Χαμ με δεύτερη προσπάθεια, έκανε το 1-0 για τα «σφυριά». Η Τότεναμ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά στο 72' ο Γιορίς απέκρουσε το σουτ του Νόουμπλ αρχικά αλλά στη συνέχεια ο Βαζ Τε έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 80ο λεπτό ο Μόρισον με όμορφη ενέργεια.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Γουόκερ, Ντόουσον, Βερτόνχεν, Νόουτον (81' Χόλτμπι), Ντεμπελέ, Παουλίνιο, Τάουνσεντ, Έρικσεν (73' Σολδάδο), Σίγκουρντσον (63' Λαμέλα), Ντεφό.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Γιασκελάινεν, Ντεμέλ, Τόμκινς, Ριντ, Ρατ, Νόουμπλ (90' Ο'Μπράιεν), Μόρισον, Νόλαν, Ντάουνινγκ, Ντιαμέ (81' Κόλινς), Βαζ Τε (85' Κόουλ).

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ- ΑΡΣΕΝΑΛ: 1-1
Γήπεδο: Χόθορνς

Στοπ στην ξέφρενη πορεία της Άρσεναλ έβαλε η Γουέστ Μπρομ που την υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1.

Στο 14ο λεπτό ο Μπεραϊνό έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε αλλά ο Σέζνι κατάφερε να αποκρούσει, ενώ στο 24' το σουτ του Τζέκινσον πέρασε λίγο άουτ. Στο 38ο λεπτό ο Μίχικλ απέκρουσε το σουτ του Ράμσεϊ και στο 40' ο Γιάκομπ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Αμαλφιτανό, έγραψε το 2-0 για τη Γουέστ Μπρομ.

Στο 47' ο Ανελκά έχασε μεγάλη ευκαιρία όπως και ο Γουίλσιρ στο αμέσως επόμενο λεπτό. Στο 52' ο Ανελκά βρέθηκε ξανά σε ιδανική θέση, χωρίς να μπορέσει να σκοράρει, αλλά στο 62' ο Ροσίτσκι έσπασε στον Γουίλσιρ που με σουτ έκανε το 1-1. Στο 69' το σουτ του Ζιρού έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Σέζνι απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Τζόουνς. Στο 73' ο Μίχιλ πρόλαβε τον Ζιρού, όπως έκανε ο Μολούμπου στο 75' με τον Γουίλσιρ.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Μάιχιλ, Τζόουνς, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Ρίτζγουελ, Γιάκομπ, Μουλούμπου, Αμαλφιτανό (89' Μπραντ), Σεσενιό (76' Μόρισον), Μπεραϊνό, Ανελκά (68' Λονγκ)

ΆΡΣΕΝΑΛ: Στσέσνι, Τζέκινσον, Κοσιελνί, Μερτεζάκερ, Γκιμπς, Αρτέτα, Φλαμινί, Ράμσεϊ (59' Ροσίτσκι), Γουίλσιρ, Εζίλ, Ζιρού (87' Μπέντνερ)

ΝΟΡΙΤΣ- ΤΣΕΛΣΙ: 1-3
Γήπεδο: Κάροου Ρόουντ

Σημαντική νίκη με 3-1 πέτυχε η Τσέλσι επί της Νόριτς και παρέμεινε κοντά στην κορυφή.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Τσέλσι, που άνοιξε το σκορ μόλις στ 4ο λεπτό. Ο Μπα έκανε το γύρισμα στο πέναλτι και ο Όσκαρ με όμορφο σουτ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ράντι. Στο 14ο λεπτό ο κίπερ της Νόριτς απέκρουσε το σουτ του Μπα, ενώ στο 19' ο Μπασόνγκ έκοψε σωτήρια το σουτ του άσους της Τσέλσι. Στο 45ο λεπτό το σουτ του Λουίζ πέρασε λίγο άουτ και στο 45+1' ο Τσεχ είπε όχι σε σουτ του Μπασόνγκ.

Στο 47ο λεπτό ο Ραμίρες έκανε το γύρισμα, αλλά ο Μπα δε βρήκε καλά την μπάλα, ενώ στο 56' το σουτ του Πίλκινγκτον δεν ανησύχησε τον Τσεχ. Στο 63' και στο 6' τα σουτ των Όσκαρ και Φερ πέρασαν λίγο άουτ και στο 69' η Νόριτς έφερε στα ίσα το ματς. Ο Όλσον έβγαλε τη σέντρα ο Φαν Βολφσβίνκελ τη γύρισε την μπάλα στην περιοχή από το πρώτο δοκάρι και ο Λουίς προσπαθώντας να τη διώξει την έστειλε στον Πίλκινγκτον που την έσπρωξε στα δίχτυα. Η Τσέλσι ανέβασε στροφές και στο 85' ο Όσκαρ και ο Αζάρ έφυγαν στη κόντρα με τον Βέλγο να κάνει το 2-1 με όμορφο σουτ, ενώ δύο λεπτά μετά, ο Γουίλιαν με σουτ στην κίνηση μετά από γύρισμα του Ραμίρες, έγραψε το 3-1.

ΝΟΡΙΤΣ: Ράντι, Μάρτιν, Μπασόνγκ, Τέρνερ, Όλσον, Χόουσον, Τετέι, Φερ, Πίλκινγκτον, Σνόντγκρας (81' Ρέντμοντ), Φαν Βολφσβίνκελ (73' Χούπερ)

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Λουίζ, Τέρι, Κόουλ (75' Αζάρ), Ραμίρες, Λάμπαρντ, Όσκαρ, Μάτα (81' Γουίλιαν), Σίρλε, Μπα (Ετό'ο)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ- ΣΟΥΟΝΣΙ: 2-0
Γήπεδο: Σεντ Μέρις

Την καταπληκτική της φετινή πορεία συνέχισε η Σαουθάμπτον που νίκησε με 2-0 τη Σουόνσι και παρέμεινε στη υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Στο 8ο λεπτό, το σουτ του Οσβάλντο πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 18' ο Ντέιβις βρήκε όμορφα τον Λαλάνα, που ε δυνατό σουτ, έκανε το 1-0 για τη Σαουθάμπτον. Στο 25' το σουτ του Λαλάνα δε βρήκε στόχο, ενώ στο 26' ο Μπόρουτς είπε όχι σε κεφαλιά του Μίτσου. Στο 38ο λεπτό το σουτ του Ντάιε σταμάτησε στο δοκάρι της Σαουθάμπτον, ενώ στο 43' ο Μπόρουτς σταμάτησε όμορφα τον Σέλβεϊ.

Στην επανάληψη το ματς δεν είχε πολλές φάσεις, αλλά σε μία από αυτές στο 84ο λεπτό, ο Ροντρίγκες με όμορφο σουτ έκανε το 2-0 για ρους «αγίους».

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Mπόρουτς, Κλάιν, Φοντ, Λόβρεν, Φοξ, Γουανιάμα, Σνέντερλιν, Ντέιβις (89' Ντο Πράδο), Λαλάνα, Λάμπερτ (66' Ροντρίγκες), Οσβάλντο (56' Γουόρντ Πρόους)

ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ, Ράνχελ, Αμάτ, Φλόρες, Ντέιβιτς, Κάνιας, Σέλβι, Μίτσου, Ντάιερ, Ρόουτλετζ (65' Ποθουέλο), Μπονί

Keywords
Τυχαία Θέματα