Ύμνοι Μόγιες για Γιανουζάι

20:52 18/10/2013 - Πηγή: AEK365

Με τις δύο μεγάλες του... ανακαλύψεις σύγκρινε τον Αντνάν Γιανουζάι ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες.
Ο Σκωτσέζος, που έδωσε χρόνο συμμετοχής στον μέχρι πρότινος άγνωστο πιτσιρικά Γουέιν Ρούνεϊ και τον Τζος Μπάρκλεϊ κατά την μεγάλη θητεία του στην Έβερτον, τόνισε πως ο νεαρός Βέλγος είναι ό,τι καλύτερο έχουν δει τα μάτια του σε αυτήν την ηλικία.
«Είναι ίσως ο παίκτης με τις μεγαλύτερες προοπτικές που έχω συναντήσει. Είχα τον Ρούνεϊ και τον Μπάρκλεϊ, όπως και άλλους, αλλά αυτός είναι ο πιο σταθερός. Ακόμη και ψυχικά είναι πολύ δυνατός. Μέχρι

στιγμής δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ίσως με τα χρόνια να επιστρέψεις και να μου πεις «Τη θυμάσαι αυτή τη συνέντευξη;», αλλά ελπίζω πως θα κάνει πραγματικότητα όλα όσα φανταζόμαστε για αυτόν» δήλωσεαρχικά ο Μόγιες και πρόσθεσε αναφορικά με τον χρόνο συμμετοχής που θα του δώσει στη συνέχεια της σεζόν:
«Δεν νομίζω ότι παίζουν όλοι κάθε εβδομάδα. Έχουμε πολλούς παίκτες για να κάνουμε ροτέσιον. Ο Αντνάν είναι 18 χρονών, αλήθεια περιμένει κανείς να παίζει κάθε εβδομάδα; Είναι τόσο καλός; Η απάντηση είναι ναι».

Keywords
Τυχαία Θέματα