Υπάλληλος ετών 100! (ΦΩΤΟ)

17:40 1/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Τζιμ Κλεμέντς, ο οποίος πρόσφατα έκλεισε αισίως τα... 100 του χρόνια είναι ένας πραγματικός δουλευταράς! Παρά το γεγονός ότι έχει πάρει σύνταξη από τα 66 του χρόνια, συνεχίζει να δουλεύει ακάθεκτος έως και σήμερα, γιατί πολύ απλά βαριέται να κάθεται!

Ο Κλεμέντς από το Χερτφορντσάιρ της Βρετανίας είναι και επίσημα ο γηραιότερος υπάλληλος της Μεγάλης Βρετανίας!

Ο πρώην μηχανικός όταν βγήκε στη σύντακη αποφάσισε να βρει μία νέα δουλειά, στην εταιρεία

ασφαλείας Harlow. Έτσι, συνεχίζει να δουλεύει έως και σήμερα για 86 συνεχόμενα χρόνια! Και όπως ξεκαθαρίζει δεν σκοπεύει να παραιτηθεί άμεσα!

Ο παππούς τεσσάρων εγγονών και δύο δισέγγονων εργάζεται τουλάχιστον δύο ημέρες την εβδομάδα, αρχειοθετώντας φακέλους, σηκώνοντας τηλέφωνα και βγάζοντας φωτοτυπίες.

«Μου αρέσει να απασχολούμαι συνεχώς με κάτι και να είμαι δραστήριος. Πάντοτε απολάμβανα τη δουλειά», τονίζει ενώ αποκαλύπτει ότι η αγαπημένη του δραστηριότητα είναι ναφτιάχνει τσάι στα κορίτσια που εργάζονται μαζί του.

«Είναι καλό να παραμένεις δραστήριος. Κρατάει το μυαλό μου ζωντανό κι εμένα νέο. Τα κορίτσια στο γραφείο είναι θαυμάσια. Με προσέχουν και με πηγαίνουν στο σπίτι».

Όλοι οι συνάδερφοί του τον υπεραγαπούν και τον χαρακτηρίζουν «εκπληκτικό».

«Βοηθά όλους στο γραφείο. Είναι όλοι εντυπωσιασμένοι μαζί του γιατί είναι εκατό ετών και όμως μοιάζει με ογδόντα. Είναι υπέροχος άνθρωπος με αληθινό χαρακτήρα. Έχει αίσθηση του χιούμορ και όλοι τον εκτιμούν», ανέφερε ένας από τους υπαλλήλους.

Ο Κλέμεντς εγκατέλειψε το σχολείο στα 14 του χρόνια και άρχισε να δουλεύει ως βοηθός σε έναν μηχανικό. Στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου εργάσθηκε σε ένα εργοστάσιο που έφτιαχνε τορπίλες. Εκεί γνώρισε τη σύζυγό του Γκλάντυς, με την οποία παντρεύτηκε το 1944 και έζησαν μαζί ευτυχισμένοι έως το 1994, όταν εκείνη απεβίωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα