«Υπάρχει η δυνατότητα για διάκριση»

17:22 30/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μία ημέρα έμεινε ώστε να ξεκινήσουν οι Πολυεθνείς Συναντήσεις στην Κέρκυρα και την Κοΐμπρα. Η συμμετοχή πολλών Ελλήνων κολυμβητών δίνει την ευκαιρία στους αρμόδιους να εξάγουν ποικίλα συμπεράσματα για τις ικανότητες των μελλοντικών πρωταγωνιστών.

Σε δηλώσεις του σχετικά με τη διοργάνωση ο τεχνικός σύμβουλος της κολύμβησης στην Κολυμβητική Ομοσπονδία, Χριστόδουλος Χούμας, αναφέρθηκε στα κέρδη των αθλητών από τη συμμετοχή

τους αλλά και τους στόχους τους σε αυτή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Στη διοργάνωση συμμετέχουν αθλητές οι οποίοι βρίσκονται σε αναπτυξιακές ηλικίες. Πρόκειται για τα κορυφαία ονόματα αυτών των ηλικιών. Όσον αφορά τους στόχους τους, κολυμβητές όπως ο Βαζαίος και ο Καρακαϊδός θα έχουν υψηλότερες βλέψεις. Αλλά και οι υπόλοιποι έχουν την δυνατότητα να κυνηγήσουν μεγάλες επιδόσεις.

Ο συναγωνισμός είναι αρκετά καλός. Αλλά πιστεύω ότι θα δοθεί η δυνατότητα στους αθλητές μας να διακριθούν και να έχουν μία καλή παρουσία, όπως και να καταλάβει μία καλή θέση η χώρα μας στη βαθμολογία. Επίσης, θα είναι χρήσιμο για τους προπονητές να δουν σε τι κατάσταση είναι οι κολυμβητές».

Keywords
Τυχαία Θέματα