«Υπεράριθμο, αλλά ελλιπές!»

20:03 15/10/2012 - Πηγή: AEK365

Οι πρώτες σκέψεις του Έβαλντ Λίνεν για το δυναμικό της ΑΕΚ είχαν γίνει γνωστές από την στιγμή που πάτησε το πόδι του ο Γερμανός τεχνικός στην Αθήνα. Η σημερινή του συνάντηση με τον Ανδρέα Δημητρέλο μπορεί να μην έβγαλε… είδηση, αλλά ήταν μια συνέχεια της πολύ καλής επικοινωνίας που έχουν πρόεδρος και προπονητής στην ΑΕΚ. Έτσι, τουλάχιστον φαίνεται από τις πρώτες ημέρες της συνεργασίας τους.

Ο Λίνεν συζήτησε

με τον Δημητρέλο για το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ και η χαρακτηριστική του ατάκα σήμερα ήταν «Είναι υπεράριθμο το ρόστερ μας, αλλά ταυτόχρονα και ελλιπές!». Συγκεκριμένα, ο Γερμανός προπονητής του δικεφάλου εστίασε στα κενά που υπάρχουν σε συγκεκριμένες θέσεις, ενώ σε κάποιες άλλες υπάρχουν πολλοί παίκτες δίχως να υπάρχουν κάποιοι που να ξεχωρίζουν για να προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις.

Επίσης, ο Λίνεν και ο Δημητρέλος μίλησαν και για το που χρειάζεται ενίσχυση το ρόστερ. Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στον άξονα και στην επίθεση, σε δύο γραμμές όπου η ΑΕΚ χρειάζεται παίκτη ενδεκάδας που θα μπει άμεσα και θα βοηθήσει την ομάδα. Και όλα αυτά με δεδομένο ότι η ΑΕΚ τον Δεκέμβριο θα αντιμετωπίσει την τιμωρία του δικαιώματος για μόνο μία μεταγραφή και αυτή θα αφορά Έλληνα παίκτη άνω των 24 ετών. Και όλα αυτά την ώρα που ήδη μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει κάνει μια πρώτη επαφή με την πλευρά του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟ και απασχολεί την Ένωση.

Πάντως, Λίνεν – Δημητρέλος θα τα ξαναπούν με την ελπίδα να υπάρχει και εξέλιξη στα διοικητικά της ΑΕΚ με την έλευση των Βιντιάδη – Χάρις για να μπορεί να κινηθεί και στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Διότι με την υπάρχουσα κατάσταση στα διοικητικά και οικονομικά της ΑΕΚ, η χρονιά είναι εξαιρετικά δύσκολο να «βγει».

Keywords
Τυχαία Θέματα