Υπερθέαμα από τους βετεράνους ΑΕΚ και Προοδευτικής

08:05 30/10/2012 - Πηγή: AEK365

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ
Είναι παράδοση, όταν οι βετεράνοι άσσοι της Προοδευτικής και της ΑΕΚ, αγωνίζονται για να τιμηθεί η μνήμη του Γιώργου Δαδίτσου, να σημειώνονται πολλά γκολ και να δίνουν ξεχωριστό σόου για όλους όσοι παρακολουθούν τη συνάντηση! Το ίδιο έγινε και σήμερα στο γήπεδο Νίκαιας- Κορυδαλλού, που οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων τίμησαν για

δέκατη φορά τη μνήμη του «αετού» των γκολπόστ και είπαν με τον δικό τους τρόπο «Γιώργο, δεν σε ξεχνάμε και θα μείνεις για πάντα στη μνήμη μας».

Υπερθέαμα λοιπόν, που συνοδεύτηκε με οκτώ γκολ-το ένα πιο όμορφο από το άλλο- σε ένα αγώνα, που όπως είναι λογικό έγινε σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης. Παρά ένας, εξήντα, ήταν οι φίλοι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δαδίστου (σ.σ. βρέθηκαν στο γήπεδο της Προοδευτικής, για να τον «χαιρετίσουν» με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Λιτό στη αρχή το τελετουργικό με τον πρόεδρο των βετεράνων της Προοδευτικής Τάκη Καλούδη, να συγκινεί με όσα είπε. Όπως συγκίνησε και ο πρόεδρος των βετεράνων της ΑΕΚ Στέλιος Σεραφείδης(σ.σ. αγωνίστηκε ως αριστερό εξτρεμ για 12 λεπτά!) στο λόγο του.

Από την ΑΕΚ ο Ντανιέλ Μπατίστα προσέφερε αναμνηστικό στους γιούς του Γιώργου , Λεωνίδα και Κώστα(σ.σ. αγωνίστηκαν ανα ημίχρονο με κάθε ομάδα) , ενώ από πλευράς Προοδευτικής, ο Διονύσης Σπατσαρίας, προσέφερε αναμνηστική πλακέτα στην οικογένεια Δαδίτσου. Επίσης, ο Σταύρος Νικολακάκος έδωσε Κύπελλο στον Γιώργο Καραφέσκο και ο Στέλιος Μπέσης, στον Μιχάλη ΧατζηαθανασίουΚαι στη συνέχεια, τα παιδιά του αείμνηστου Γιώργο, Κώστας και Λεωνίδας έδωσαν λουλούδια στους αρχηγούς των δύο ομάδων.Και αφού ο διαιτητής Αντώνης Τόγιας(σ.σ. είχε βοηθούς τους Βασίλη Κάππο και Μενέλαο Ιωακείμ) κράτησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλλίκαρου των γηπέδων οι βετεράνοι άσσοι των δύο ομάδων ξεδίπλωσαν τις αρετές τους στον αγωνιστικό χώρο, για να τιμήσουν με τον δικό τους τρόπο, τον Γιώργο Δαδίτσο, που για όλους όσοι τον γνωρίζαμε, δεν θα σβήσει ποτέ από τη μνήμη μας.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 5-3. Μπορεί ο Αντώνης Δαλακάς, να 'ανοιξε το σκορ στο 7΄όμως είχαν ως τοπ σκόρερ τον Μάκη Σιδηρόπουλο-σημείωσε τρία γκολ- για να κλεισει το σκορ με πλασε στο 78 ο Σταυρος Παπαπαναγιώτου. Για την ΑΕΚ σκόραραν οι Μανόλης Παπαδόπουλος και Ντανιέλ Μπατίστα.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ(Προπονητής Τάκης Καλούδης) Αρης Μακρυωνίτης, Αντώνης Θεολόγου, Αντώνης Καλαμάκης, Μιχάλης Χατζηαθανασίου, Τάκης Παπαχρόνης, Γιάννης Τεβρεντζης, Στεφανος Αταγιάν, Αντώνης Δελακάς, Λεωνίδας Δαδίτσος, Μάκης Σιδηρόπουλος, Βασίλης Ξναθόπουλος(αρχική ενδεκάδα) Βασίλης Ιωαννίδης, Κώστας Παπαχρόνης, Γιώργος Αντωνίου, Σταύρος Παπαπαναγής, Αντώνης Τζιαμαλής, Φ'ωτης Παπαδόπουλος, Γιώργος Σαρρής, Παρόντες με την αποστολή και οι Τάκης Καλούδης(Πρόεδρος), Χρήστος Αννης, Στέλιος Μπέσης, Γιάννης Δρακωνάκης, Σταύρος Νικολακάκος, Γρηγόρης Θεοδωρίδης, Φίλιππος Παχατούρας, Διονύσης Σπετσαρίας, Σταμάτης Κουράσης Στέλιος Βογιθατζής, Γιάννης Δρακωνάκης, Παρόν επίσης και ο Πρόεδρος της Προοδευτικής Παναγιώτης Μαρουδιά

Keywords
Τυχαία Θέματα