Υπόκλιση και… χαμόγελα

19:37 27/10/2012 - Πηγή: AEK365

Οι διοργανωτές του φιλικού της ΑΕΚ με τον Κορωπί δια μικροφώνου καλωσόρισαν την ΑΕΚ λέγοντας χαρακτηριστικά «ευχαριστούμε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος που μας τιμά σήμερα με την παρουσία της». Βλέπετε, η ιστορία και τα επιτεύγματα της Βασίλισσας στο ελληνικό μπάσκετ δεν ξεχνιούνται παρά το ότι η ομάδα τα τελευταία χρόνια… ταλαιπωρείται σε «ξένες» κατηγορίες. Κατόπιν, περισσότεροι

από 250 οπαδοί των γηπεδούχων χειροκρότησαν την ομάδα της ΑΕΚ, όπως άλλωστε συνέβη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δείχνοντας τουλάχιστον τον δέοντα σεβασμό προς την Ένωση.
Ωστόσο, υπήρχαν και άλλα καλά νέα… Από την Πάτρα. Εκεί ο Έσπερος ΑΟΠΑ νίκησε τον Αμύντα, που είναι από τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στην Α2 και έχασε σε μια έδρα που πέρασε η ΑΕΚ στην πρεμιέρα. Έτσι, η ΑΕΚ έχει το… πάνω χέρι παρά το ρεπό της και τώρα κοιτά το ματς με την Χαλκίδα.
Τα αποτελέσματα του Νότιου Ομίλου της Β’ εθνικής:
Κρόνος Αγ. Δημητρίου - Χαλκίδα 84-70
Έσπερος ΑΟΠΑ - Αμύντας Δάφνης 70-65
Ένωση Ιλίου - Νήαρ Ηστ 67-62
Δούκας - Πανερυθραϊκός 71-64
Χολαργός - Πέραμα 68-59
Ψυχικό - Αετός 73-68
Ρεπό: AEK

Η επόμενη αγωνιστική (4η, 04/11): Αμύντας Δάφνης - Κρόνος Αγ. Δημητρίου, Νήαρ Ηστ - Έσπερος ΑΟΠΑ, Πανερυθραϊκός - Ένωση Ιλίου, Πέραμα - Δούκας, Αετός - Χολαργός, Χαλκίδα - ΑΕΚ.
Ρεπό: Ψυχικό

Keywords
Τυχαία Θέματα