Υπόκλιση σε ΑΕΚ, Λύμπε, Δέλλα

10:22 17/5/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Για τον "νόμο του Λύμπε" γράφει η εφημερίδα και τονίζει: "Με τον 37χρονο άσο να εντυπωσιάζει και να ανοίγει το σκορ η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 τον ΠΑΟΚ και πάει να διεκδικήσει αυτή την πρώτη θέση των πλέι οφ την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟ. Ο Λεονάρντο σφράγισε την πρώτη φετινή επικράτηση της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

που τελείωσε το ματς με 9 παίκτες. Μαντάρα τα έκανε ο Κουκουλάκης. Αποθέωση για Λυμπερόπουλο και Δέλλα. Απαράδεκτη ενέργεια του Γκαρσία που έδειξε τα γεννητικά του όργανα στην εξέδρα".

SPORTDAY

Με ένα τεράστιο RESPECT η εφημερίδα γράφει για μία "ΑΕΚ από ατσάλι, έριξε στο καναβάτσο τον ΠΑΟΚ και τα παίζει όλα για όλα στο ΟΑΚΑ για την πρωτιά! Με γκολ "χρυσάφι" απάντηση στην αποθέωσή του από τον κόσμο ο Λυμπερόπουλος. Λατρεία και για τον Δέλλα στην τελευταία εντός έδρας παράσταση δύο σπουδαίων ποδοσφαιριστών".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για μία "Θεά ΑΕΚ" κι έναν "Θεό Λύμπε" γράφει η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ η οποία προσθέτει: "Αποφασισμένη η Ένωση λύγισε (2-0) τους φανατισμένους ΠΑΟΚτζήδες που... βάραγαν στο ψαχνό. Δίκαιες αποβολές του χυδαίου Γκαρσία και του Φωτάκη, που έπρεπε να δει κόκκινη νωρίτερα. Δύο πέναλτι στην ΑΕΚ δεν έδωσε ο Κουκουλάκης. Άνοιξε το δρόμο για τη μεγάλη νίκη με το πρώτο γκολ, γνώρισε την αποθέωση στο τελευταίο του (;) επίσημο ματς μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ. Ο κόσμος της ΑΕΚ υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Τραϊανού Δέλλα ενός ποδοσφαιριστή που έδωσε τα πάντα για την ομάδα και παρέδωσε μαθήματα ήθους σε όλη του την καριέρα".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ γράφει για την "ΑΕΚΑΡΑ που σκόρπισε 2-0 τον ΠΑΟΚ. Χάθηκε το... τόπι, χθες στο ΟΑΚΑ. Μπαλάρα ο Βάρκας, συγκλονιστικός ο Λυμπερόπουλος, υπέροχοι Μάκος και Λαγός. Πάνω απ' όλους όμως ήταν ο "κέρβερος" Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Αν παίξει έτσι η ΑΕΚ την Κυριακή θα βγει αυτή Τσάμπιονς Λιγκ".

Keywords
Τυχαία Θέματα