Υπόσχεση Νοτιά σε Κασνακίδη

16:42 11/4/2012 - Πηγή: AEK365

Οι προσπάθειες να βρει η ΑΕΚ τις 250.000 ευρώ που υπολείπονται ακόμα για την αδειοδότηση συνεχίζονται, αλλά ακόμα και την ύστατη ώρα, παραμένουν άκαρπες. Όπως τονίζει ο Ανδρέας Δημητρέλος κατάφερε από φίλους του να συγκεντρώσει 130.000 ευρώ και πλέον υπολείπονται 120.000 ευρώ για να εξοφληθούν και οι τελευταίοι πρώην παίκτες που τους οφείλονται χρήματα και να υπογράψουν το χαρτί της αδειοδότησης.

Πού θα βρει η ΑΕΚ αυτά τα χρήματα; Καλή ερώτηση, χωρίς να υπάρχει ακόμα καμία

ουσιαστική απάντηση. Ο Μάκης Κασνακίδης επικοινώνησε, πριν από δύο ημέρες, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Νίκο Νοτιά εξηγώντας του την κατάσταση και την ανάγκη να στείλει 120.000 ευρώ. Χρήματα ακόμα δεν έχουν έρθει από Αμερική, άσχετα αν ο Νοτιάς έδωσε την υπόσχεση στον Κασνακίδη ότι θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να τα βρει και να τα στείλει.

Είναι δεδομένο ότι ο Νοτιάς, έστω και την τελευταία ώρα πρέπει να κάνει κάτι. Αν και η ώρα έχει περάσει... Η ΑΕΚ κινδυνεύει να χάσει την αδειοδότηση, μετά από μάχη που δόθηκε προκειμένου να βρεθεί το 1,25 εκατ. ευρώ από το δάνειο που έφερε ο Νικολαϊδης με τον Οικονομόπουλο, για 250.000 ευρώ και τώρα για 120.000 ευρώ. Τσάμπα ο αγώνας τόσο καιρό; Θα φανεί σύντομα. Η UEFA έχει δείξει τεράστια ανοχή στην ΑΕΚ, ο χρόνος έχει τελειώσει και αυτά τα λεφτά (οι 120.000 ευρώ) πρέπει να βρεθούν... χθες. Από τον κ. Νοτιά! Τον μεγαλομέτοχο (μόνο στα χαρτιά και στον τίτλο) της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα