Υποτονική η Εθνική

23:40 29/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
ΕΛΛΑΔΑ-ΒΕΛΓΙΟ: 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΤΑΛΧΜΑΡ (ΣΟΥΗΔΙΑ)

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην δυνατή φιλική αναμέτρηση με τον Βέλγιο, αφού ήρθε ισόπαλη με 1-1. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προσπάθησε

να δείξει ένα καλό πρόσωπο για να πάρει τη νίκη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αφού δεν βρήκε ρυθμό και έδειξε υποτονική. Ο αγώνας που δόθηκε στο Παγκρήτιο στάδιο και είχε κλίμα γιορτής με βραβεύσεις και χορούς από ομάδα χορευτών, δεν είχε την ίδια συνέχεια και στις εξέδρες, κάτι που πιθανότατα οφείλεται στις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην Κρήτη. Όπως και να έχει ο Φερνάντο Σάντος κατάφερε να διαπιστώσει τα λάθη που έγιναν και πρέπει να αποφευχθούν στην συνέχεια, αφού έμειναν 100 μέρες για την έναρξη του Euro.

Το ματς

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους. Η Ελλάδα ήταν αυτή που κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις λιγοστές ευκαιρίες που έκανε, ύστερα από λάθος της άμυνας του Βελγίου. Πιο συγκεκριμένα ο Γκέκας βρέθηκε μπροστά από τον αντίπαλο πορτιέρο πρόλαβε να δώσει πάσα, ο επερχόμενος Βερμάλεν γλίστρησε και δεν την... τσίμπησε και ο Σαλπιγγίδης πήρε την μπάλα και σκόραρε σε κενή εστία. Έτσι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προηγήθηκε με 1-0 μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ στην συνέχεια έδειξε να μην μπορεί να διαχειριστεί αυτό το σκορ με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να ισορροπήσουν μετά το 22ο λεπτό. Έτσι στο 32ο λεπτό μετά από κεφαλιά-ψαράκι του Τσάντλι και άσχημες αμυντικές τοποθετήσεις των διεθνών μας έγινε το 1-1. Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες κινήθηκαν σε μέτριους ρυθμούς και προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποια φάση ουσιαστικό. Αυτό όμως δεν έγινε, ούτε από την Ελλάδα, ούτε από το Βέλγιο. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος δεν μπόρεσε να βγάλει αρκετές φάσεις μπροστά από τα αντίπαλα καρέ, αν και αγωνίζονταν από το 65ο λεπτό με παίκτη παραπάνω, μετά και την αποβολή του Λόμπαερντς για μαρκάρισμα στον Παπασταθόπουλο. Έτσι οι Βέλγοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός και πήραν μια ισοπαλία που τους ευχαριστεί από πλευράς εμφάνισης και από το γεγονός πως αγωνιζόταν εκτός έδρας.

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης (46' Κυριάκος Παπαδόπουλος), Χολέμπας, Φωτάκης (64' Χριστοδουλόπουλος), Μανιάτης (46' Καραγκούνης), Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης (46' Φορτούνης), Γκέκας (86' Φετφατζίδης), Σαμαράς (77' Αθανασιάδης).

ΒΕΛΓΙΟ: Μινιολέ, Αλντερβέιρελντ, Βερμάελεν, Κομπανί, Λόμπαρτς, Ντεφούρ (82' Ναϊνγκολάν), Αζάρ (46' Λουκακου), Φελαϊνί, Μιραλάς (64' Βερτόνγκεν), Βίτσελ (57' Ντεμπελέ), Τσάντλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα