Ζαρντίμ: Πήρα πρωτάθλημα στην Ελλάδα

09:05 18/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ακόμα να καταλάβει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ γιατί απολύθηκε από τον Ολυμπιακό ωστόσο ο ίδιος αισθάνεται, όπως ισχυρίστηκε, πως έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα ενώ πρόσθεσε πως και οι οπαδοί της ομάδας θεώρησαν γελοία την απόλυση του.

Σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό σταθμό της Πορτογαλίας, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού

τόνισε: "Οι οπαδοί ήξεραν πως έκανα καλά την δουλειά μου και θεώρησαν την αποχώρηση μου γελοία. Αναρωτιέμαι γιατί, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν πιστεύω πως οι λόγοι της απόλυσης μου ήταν αγωνιστικοί ή είχαν να κάνουν με τον τρόπο που δουλεύαμε. Είχαμε ένα πρότζεκτ που λειτουργούσε. Χάσαμε μερικούς παίκτες σε σχέση με πέρσι, θα αποκτούσαμε καινούριους και πιστεύω πως θα παίρναμε το πρωτάθλημα αήττητοι, κάτι που θα μας έδινε την δυνατότητα να βάλουμε νέους στόχους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κανείς δεν μου εξήγησε τίποτα. Έμεινα έκπληκτος καθώς η λύση της συνεργασίας μού ανακοινώθηκε την παραμονή του αγώνα. Μου είπαν πως αποδεσμεύομαι γιατί δεν παίζουμε καλά".
Ο Ζαρντίμ πρόσθεσε επίσης πως "είμαι πρωταθλητής, αισθάνομαι πως πήρα το πρωτάθλημα στην Ελλάδα".
Σε ερώτηση αν μίλησε με τον Μαρινάκη αμέσως μόλις του ανακοινώθηκε η απόλυση του ο Πορτογάλος τεχνικός απάντησε: "Όχι, ήθελα να μιλήσω με τον πρόεδρο αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν ήταν διαθέσιμος εκείνο τον καιρό και επέστρεψα στην Πορτογαλία".

Keywords
Τυχαία Θέματα