Ζαρούλια: Μόνο οι λαθρομετανάστες είναι υπάνθρωποι

19:23 26/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» μίλησε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια συνεχίζοντας να υποστηρίζει τις δηλώσεις της μέσα στο Κοινοβούλιο για «υπάνθρωπους» μετανάστες με ασθένειες. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε δεν ήταν «απολύτως σαφής». Όπως λέει, εννοούσε μόνο τους λαθρομετανάστες και τα εγκληματικά στοιχεία, και δηλώνει ότι θα πει ακριβώς τα ίδια στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, όπου μετέχει. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι τα στελέχη

της Χρυσής Αυγής επανειλημμένως υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει νόμιμος μετανάστης.

Σε ερώτηση αν φοβάται τυχόν αποβολή της Χρυσής Αυγής από τη Βουλή σε περίπτωση που επαναληφθούν τέτοια επεισόδια μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου τονίζει πως δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα καθώς αυτό θα ήταν «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα», ενώ αποκρούει όσους ζητούν να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, με το επιχείρημα ότι «το ΚΚΕ δεν έχει υπογράψει στον Άρειο Πάγο ότι δεν αποσκοπεί στη βίαιη ανατροπή του καθεστώτος».

Η κυρία Ζαρούλια απορρίπτει και τον χαρακτηρισμό «φασίστες» για τους χρυσαυγίτες. Όπως λέει τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι Έλληνες εθνικιστές, που πολέμησαν το 1940 τους Ιταλούς φασίστες.

Στην ερώτηση αν θα δεχόταν η κόρη της να ερωτευτεί έναν αριστερό, όπως από τον ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Ζαρούλια χαρακτηρίζει «χλωμό» αυτό το σενάριο. 'Ομως τονίζει «ποτέ μη λες ποτέ. Η κόρη μου είναι πολύ έξυπνη και για να ερωτευόταν κάποιον εντελώς διαφορετικό, θα είχε τους λόγους της και της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».

Σχετικά με το συγκρότημα του έτερου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή ή αλλιώς «Καιάδα» υποστηρίζει πως θα πήγαινε σε συναυλία black metal του συγκροτήματός του παρότι έχει κατηγορηθεί για σατανιστικούς στίχους. Όπως λέει, οι μουσικές της προτιμήσεις διαφέρουν, ωστόσο βρίσκει «μερικά κομμάτια πολύ καλά» αν και τα αφτιά της δεν αντέχουν τόσο θόρυβο. Τονίζει βέβαια ότι το black metal είναι μια... «μόδα που ακολουθούν οι νέοι» και «πολύ εμπορική». «Αν τυχαίνει μερικοί να είναι και παγανιστές, αυτό δεν συμπαρασύρει όλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα