Ζει το όνειρο η Μπράντφορντ

23:44 8/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΑΓΓΛΙΑΣ- ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ- ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: 3-1
Γήπεδο: Κόραλ Γουίντοους

Μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας της έζησε απόψε η Μπράντφορντ, η οποία νίκησε την Άστον Βίλα στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ με 3-1 κι έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης.

Στο 13ο λεπτό ο Μπεντεκέ έκανε το σουτ, αλλά ο Ντιουκ απέκρουσε, ενώ στο 19΄ η Μπράντφορντ άνοιξε τα σκορ. Ο Μπεντεκέ έδιωξε με το κεφάλι ένα κόρνερ, ο Χάινς έπιασε το σου που βρήκε στο δοκάρι και στη ν επαναφορά ο Γουέλς

έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 37΄ο Χάνσον έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Ντελφ ενώ στο 4' ο Ντιουκ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Αγκμπονλαχόρ.

Στο 48ο λεπτό ο Ντιουκ απέκρουσε την κεφαλιά ψαράκι του Μπεντεκέ, ενώ στο 50' και πάλι ο Ντιουκ σταμάτησε το σουτ του Αγκμπονλαχόρ. Στο 67' ο Ντιουκ απέκρουσε συρτό σουτ και στη συνέχεια ο Μπεντ με κεφαλιά αστόχησε εξ επαφής και στο 77' ο ΜακΆρντλ από κοντά μετά από σέντρα του Τζόουνς, έγραψε το 2-0. Η Βίλα μείωσε στο 83ο λεπτό με κοντινό σουτ του Βάιμαν αλλά στο 88' ο ΜακΧιού με τρομερή κεφαλιά έκανε τα 3-1.

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ: Ντιουκ, Ντάρμπι, ΜακΆρντλ, ΜακΧιού, Γκουντ, Ντόιλ, Άτκινσον, Τζόουνς, Χάινς (66' Τουργκό), Χάνσον, Γουέλς

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκίβεν, Μπένετ, Λόουτον, Κλαρκ, Μπέικερ, Ενζόγκμπια, Μπάναν, Ντελφ, Αγκμπονλαχόρ (57' Μπεντ, 85' Μπερκ), Μπεντεκέ, Βέιμαν

Keywords
Τυχαία Θέματα