Ζέμαν: Δεν θα παίζουν όσοι έχουν μεγάλο όνομα

15:53 8/10/2012 - Πηγή: AEK365

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση θέλησε να στείλει ο Ζντένεκ Ζέμαν ο οποίος άφησε εκτός αποστολής της Ρόμα τόσο τον Οσβάλντο όσο και τον Ντε Ρόσι κατηγορώντας τους δημόσια για αδιαφορία και πρόσθεσε πως όσο είναι αυτός προπονητής στην ομάδα δεν θα παίζουν όσοι έχουν μεγάλο όνομα παρά μόνο όσοι το αξίζουν.

Σε δηλώσεις του μετά το 2-0 επί της Αταλάντα, ο προπονητής της Ρόμα τόνισε: "Έχω πει από την αρχή πως όλοι μπορούν να παίζουν. Εξαρτάται αποκλειστικά από τη συμπεριφορά τους, από

την όρεξη που δείχνουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, από το πόσο σκληρά δουλεύουν. Δεν θα παίζουν όσοι έχουν μεγάλο όνομα. Οι ιεραρχίες των προηγούμενων ετών ανήκουν στο παρελθόν. Δεν τις ξέρω. Θα παίζουν μόνο αυτοί που δείχνουν πως αξίζουν να παίζουν".
Στην συνέχεια ο Ζέμαν έγινε πιο συγκεκριμένος: "Μιλάω τόσο για τον Οσβάλντο όσο και για τον Ντε Ρόσι. Ο πρώτος σε ταλέντο υστερεί μόνο του Τότι και του το έχω πει. Για τον δεύτερο δεν είμαι εγώ αυτός που θα τον παρουσιάσει στον κόσμο. Όμως, όταν βλέπω πως ασχολούνται με τα δικά τους ζητήματα και αδιαφορούν για αυτά της ομάδας, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να τους αφήσω εκτός ομάδας. Δεν με νοιάζει πως λέγονται και αν είναι ηγέτες ή θρύλοι της ομάδας. Ο προπονητής είμαι εγώ και εγώ αποφασίζω. Αν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας βλέπω αδιαφορία, θα αδιαφορήσω και εγώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα