Ζενίτ για Μπερμπάτοφ

22:02 2/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο σύλλογος της Ρωσίας ασχολήθηκε «ζεστά» με την περίπτωση του έμπειρου φορ και το περασμένο καλοκαίρι, με τον Μπερμπάτοφ όμως να επιλέγει το Λονδίνο και τους «Cottagers».
Η... καψούρα πάντως των Ρώσων με τον Μπερμπάτοφ δεν έχει σταματήσει και όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του παίκτη, έχει ήδη υπάρξει επαφή των δύο πλευρών.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Από το περασμένο καλοκαίρι

υπήρχαν επαφές με τη διοίκηση της Ζενίτ, αλλά και με άλλες ομάδες του ρωσικού πρωταθλήματος. Τελικά ο πελάτης μου κατέληξε στη Φούλαμ, αλλά το ενδιαφέρον των Ρώσων δεν σταμάτησε να υπάρχει.
Απόδειξη για αυτό, το γεγονός πως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι συναντήθηκε με τον Μπερμπάτοφ και του εξήγησε πως αποτελεί πρώτο μεταγραφικό στόχο της ομάδας του για το επόμενο καλοκαίρι. Όμως και εγώ έχω έρθει σε επαφή με παράγοντες της ομάδας και γνωρίζω για το ενδιαφέρον τους.

Η περίπτωση της Ζενίτ είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Ωστόσο, πρώτα πρέπει να μιλήσουμε με τη διοίκηση της Φούλαμ και έπειτα θα κάνουμε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με τους Ρώσους.

Το ρωσικό πρωτάθλημα εξελίσσεται διαρκώς και σύντομα θα είναι ένα από τα σημαντικότερα της Ευρώπης. Ο πελάτης μου θα ήθελε να αγωνιστεί στη Ρωσία, για αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία».

Keywords
Τυχαία Θέματα