Ζεσούς: Καλύτερες του ομίλου Παρί, Μπενφίκα

12:38 11/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μπενφίκα κέρδισε 2-1 την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά σε συνδυασμό με το 3-1 του Ολυμπιακού κόντρα στην Άντερλεχτ θα συνεχίσει στο Europa League με τον Χόρχε Ζεσούς να υποστηρίζει πως η Μπενφίκα και η Παρί ήταν οι καλύτερες ομάδες του τρίτου ομίλου.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Ντα Λουζ", ο προπονητής της Μπενφίκα τόνισε:

"Το σημαντικό ήταν να νικήσουμε, να κάνουμε την δουλειά μας, ελπίζοντας σε ένα θαύμα στο άλλο παιχνίδι, αλλά ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είχε το προβάδισμα. Διακυβεύονταν πολλά απόψε, διότι εκτός από την πρόκριση είναι και τα χρήματα. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, συγκριτικά με το πρώτο, και ήμασταν ανώτεροι από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ήρθαμε κοντά στο τρίτο γκολ από ότι αυτοί στην ισοφάριση. Είναι λυπηρό που δεν προκριθήκαμε, μαζί με την Παρί ήμασταν οι καλύτερες ομάδες του ομίλου, αλλά συνεχίζουμε στην Ευρώπη και είναι καλό.
Ξέραμε ότι στο Τσάμπιονς Λιγκ υπάρχουν αντίπαλοι που είναι καλύτεροι από την Μπενφίκα αλλά είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε όνειρα. Τώρα θα συνεχίσουμε στην διοργάνωση, που ήμασταν φιναλίστ πέρσι. Αν καταφέρουμε το ίδιο και πάλι θα είμαστε ευχαριστημένοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα