Ζέσους: Οι διαιτητές μας νίκησαν

08:26 3/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στο μεγάλο ντέρμπι της Πορτογαλίας στο "Ντα Λουζ" η Πόρτο κέρδισε την Μπενφίκα 3-2 με γκολ-οφσάιντ και την Μπενφίκα να παίζει με δέκα παίκτες με τον Ζόρζε Ζέσους να υποστηρίζει πως η ομάδα του ηττήθηκε από τους διαιτητές.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Μπενφίκα τόνισε: "Η Μπενφίκα δεν άξιζε την ήττα. Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι, με δυο σπουδαίες ομάδες, αλλά είναι κρίμα που έχασε η Μπενφίκα, δεν το αξίζαμε αυτό. Από τον πάγκο είδα πως το γκολ

του Μαϊκόν ήταν οφσάιντ. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν το είδε ο βοηθός. Οι διαιτητές δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Υπήρξαν πολλά αμφισβητούμενα σφυρίγματα, που έκαναν ζημιά στην Μπενφίκα. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια, πολλοί βαθμοί να κερδηθούν, αλλά φεύγουμε από αυτό το παιχνίδι λυπημένοι, καθώς η Πόρτο είναι τρεις βαθμούς μπροστά και νιώθουμε πως χάσαμε από τους διαιτητές. Δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί αυτή η ήττα. Οι διαιτητές μπορούν να κάνουν λάθη, απλά το τρίτο γκολ της Πόρτο δεν υπήρχε. Ο βοηθός είδε πως ο Μαϊκόν ήταν οφσάιντ, αλλά δεν το υπέδειξε γιατί δεν ήθελε. Ήξερε πως ο Μαϊκόν ήταν οφσάιντ. Τα είδε όλα και είδε πως δυο παίκτες της Πόρτο ήταν σε θέση οφσάιντ".

Keywords
Τυχαία Θέματα