Ζιντάν: Έμαθα πολλά από τον Μουρίνιο

14:05 22/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η αποχώρηση του από το πόστο του αθλητικού διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πολλούς να μιλήσουν για κακές σχέσεις του με τον Ζοσέ Μουρίνιο ωστόσο ο Ζινεντίν Ζιντάν υπογράμμισε πως έμαθε πολλά δίπλα στον Πορτογάλο τεχνικό και πως δεν είχε κανένα πρόβλημα στο διάστημα της συνεργασίας τους.

Ο Ζιντάν αποχώρησε προκειμένου να γίνει προπονητής και σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "sport365" τόνισε: "Στην Ρεάλ Μαδρίτης έμαθα τι σημαίνει να βρίσκεσαι

σε ένα μεγάλο σύλλογο, αλλά το πάθος μου είναι να συμμετέχω καθημερινά στις δραστηριότητες της ομάδας μέσα στο γήπεδο. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα από την Γαλλία και έτσι μπορώ να συνεχίσω να μαθαίνω. Ποτέ δεν είχα προβλήματα με τον Μουρίνιο. Αντίθετα, έμαθα πολλά από εκείνον και τώρα μαθαίνω για να γίνω ένας καλός προπονητής ποδοσφαίρου. Νομίζω ότι ο τρόπος που κάνει κάποια πράγματα την δίνει την δυνατότητα να διαχειρίζεται τα αποδυτήρια. Αυτό είναι σημαντικό. Θέλω να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γαλλίας κάποια μέρα, αλλά αυτό είναι όνειρο κάθε πολίτη αυτής της χώρας και ακόμη έχουμε πολύ δρόμο".

Keywords
Τυχαία Θέματα