«Ζήτησαν μειωμένη απόδοση του Σάχα»

17:02 29/2/2012 - Πηγή: AEK365

Το θέμα της εμπλοκής του Σεμπάστιαν Σάχα στα στημένα παιχνίδια επανέφερε στη δημοσιότητα ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis». Όπως αποκάλυψε στις δηλώσεις του, ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Κωσταντινίδης κατέθεσε στον αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών Χαράλαμπο Μασταραντωνάκη ότι ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ, Σεμπάστιαν Σάχα, εμπλέκεται σε στημένο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα,

ο Αργεντινός γκολκίπερ είναι ύποπτος για το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ στις 22/1 του 2011, εκεί όπου η «Ένωση» ηττήθηκε με 0-4 από την ομάδα της Μαγνησίας. Παρόμοια καταγγελία είχε γίνει και σε εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη όμως αυτή τη φορά ο Δημήτρης Κωνσταντίνιδης φέρεται να κατέθεσε πως από τις 39.000 απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που έχει καταγράψει ο κοριός της ΕΥΠ προέκυψε ότι σε μια από αυτές ακούγεται ένας εκ των προφυλακισμένων να μιλάει με τον μάνατζερ του Σάχα λίγες μέρες πριν το παιχνίδι ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Σε αυτή τη συνομιλία ο προφυλακιστέος ζητά από τον ατζέντη του Σάχα, να έχει ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ μειωμένη απόδοση. Οι καταγγελίες δεν σταματούν εκεί καθώς ο Κωνσταντινίδης τόνισε πως το υλικό που δεν έχει ακόμα απομαγνητοφωνηθεί καταδεικνύει ότι υπάρχουν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές στις ΑΕΚ που εμπλέκονται στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η διαφοροποίηση αναφορικά με τα όσα είχαν ακουστεί προ καιρού στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη είναι πως στην κατάθεση δίνονται λεπτομέρειες για το τηλεφώνημα του μάνατζερ του Σάχα με τον προφυλακισμένο παράγοντα. Αν ισχύει πως οι δυο τους μιλούν για μειωμένη απόδοση του γκολκίπερ της ΑΕΚ τότε καταρρίπτονται τα όσα είχαν ακουστεί τότε (μετά την εκπομπή) πως μάνατζερ και παράγοντας μιλούσαν για άλλους παίκτες που αγωνίζονταν στην ομάδα του δεύτερου και τα δικαιώματα τους είχε ο Αργεντίνος εκπρόσωπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα