Ζήτησε στήριξη σε ΑΕΚ και Μαύρο με διαρκείας

23:56 29/6/2012 - Πηγή: AEK365

Περισσότεροι από 100 φίλοι της ΑΕΚ παρέστησαν στο κάλεσμα του Ανδρέα Δημητρελου στην Ορεστιάδα για μια ανοιχτή κουβέντα με τον κόσμο. Στο ξενοδοχείο «Alexander» ο πρόεδρος της ΠΑΕ για ακόμη μια φορά επανέλαβε την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ και ότι αν ο κόσμος δεν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Θωμά Μαύρου η ομάδα δεν θα… αντέξει. Και ζήτησε στήριξη τόσο στην ΑΕΚ

όσο και στο ιστορικό όνομα του Μαύρου. Ο Δημητρέλος τόνισε ότι είναι αναγκαίο κακό η πώληση Κλωναρίδη για να έρθουν άμεσα χρήματα για το άρθρο 44, ενώ μίλησε και για την προσπάθεια του Ντέμη που κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την κατάσταση από μέρους του.

Μάλιστα, πολλοί οπαδοί του είπαν γιατί να πληρώσουν αυτοί τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ και όχι οι μέτοχοι, με τον Δημητρέλο να λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι είναι… εξαφανισμένοι και δεν τους βρίσκει ούτε στα τηλέφωνα! Ο πρόεδρος της ΑΕΚ άκουσε πολλά παράπονα για την διοίκηση Αδαμίδη, ενώ του τόνισαν ότι και αυτός πέρυσι τέτοια εποχή ζητούσε πάλι χρήματα από τον κόσμο μέσω του εγχειρήματος των Supporters που τελικά ήταν… φούσκα.

Ο Δημητρέλος πάντως για αγωνιστικά ερωτήματα ξεκαθάρισε ότι κουμάντο κάνει ο Μαύρος με τους υπόλοιπους συνεργάτες του και ότι αυτός τρέχει μόνο θέματα της εταιρίας, ενώ για το θέμα του γηπέδου δήλωσε ότι το ενδιαφέρον των Κινέζων μετέφερε ο Γιάννης Βούρος και ότι πρώτος στόχος είναι να υπάρχει ομάδα και μετά να μπει σε μια σειρά η κατασκευή γηπέδου.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ σαφώς και δεν πήραν επαρκείς απαντήσεις και πως θα μπορούσε να γίνει αυτό από έναν άνθρωπο που μπήκε τον Μάρτιο για να σώσει ότι μπορεί και δεν φέρει ευθύνες για ότι έγινε στο παρελθόν και δεν παίρνει αποφάσεις για ότι γίνει στο μέλλον.

Ο Δημητρέλος αύριο Σάββατο στην Κομοτηνή (Επιμελητήριο, 20.00) και την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη (Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης Παιδείας και Περιβάλλοντος, 11.00) θα μιλήσει πάλι με τον κόσμο της ΑΕΚ με στόχο να τους παρακινήσει να πάρουν διαρκείας, ενώ μαζί του θα είναι και ο Γενικός Αρχηγός Χρήστος Κωστής.

Keywords
Τυχαία Θέματα