Ζητούνται λεφτά για την Λεωφόρο

09:07 4/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στο χθεσινό Δ.Σ. της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" ο Γιάννης Αλαφούζος πρότεινε να γίνει καμπάνια ώστε να μαζευτούν χρήματα τα οποία θα πάνε στην ανακατασκευή του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην ιστορική της έδρα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Αλαφούζος τόνισε: "Το ΟΑΚΑ είναι ζημιογόνο, δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε και με αυτά που βγαίνουν και λένε δημιουργούν άσχημες εντυπώσεις για εμάς. Εκτός αυτού δεν είναι και έδρα. Θα επιστρέψουμε στην Λεωφόρο,

στόχος είναι να γίνει τον Γενάρη και να μείνουμε εκεί για τρία χρόνια μέχρι να πάμε στον Βοτανικό. Όσο για την οικονομική κατάσταση είναι δύσκολη και το ξέρετε. Πρέπει να δώσουμε στον κόσμο κίνητρο για να έρθει να γραφτεί. Να κάνουμε καμπάνια και να πούμε ότι όποιος βάλει λεφτά θα πάνε για την ανακατασκευή του γηπέδου της Λεωφόρου".
Επιπλέον ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επεσήμανε πως πρέπει να αλλάξει ο Νόμος Μπιρμπίλη ενώ σημείωσε πως εκτός από τα έργα ανακατασκευής του χλοοτάπητα που πρέπει να γίνουν στο γήπεδο της Λεωφόρου θα πρέπει να γίνουν και έργα κάτω από τις θύρες 6-7 καθώς επίσης και να τοποθετηθούν καθίσματα αλλά και να γίνει στεγανοποίηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα