Από την κόλαση στον παράδεισο...

22:58 25/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 6η αγωνιστική

ΈΛΤΣΕ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-1
Γήπεδο: Μαρτίνεθ Βαλέρο

Από την κόλαση στον παράδεισο βρέθηκε η Ρεάλ, καθώς η Έτσε την ισοφάρισε στο 90+1', αλά στο 90+4΄πήρε τη νίκη με πέναλτι του Ρονάλντο κι έμεινε κοντά στην κορυφή.

Στο 1ο λεπτό, το σουτ του Κριστιάνο έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 10 ο Λόπεθ είπε όχι εντυπωσιακά σε προσπάθεια του Αλμπαθάρ. Στο 14' ξανά ο Ρονάλντο δεν στάθηκε τυχερός ενώ στο 14' ο Λόπεθ απέκρουσε

σουτ του Ζιλ. Στο 39' ο Ερέρα απέκρουσε το πλασέ του Ντι Μαρία, αλλα στο 51' δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα.

Ο Ρονάλντο έστεισε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και με τρομερό φάουλ άνοιξε το σκορ. Στο 78' οι Αρμπελόα και Κεντίρα δεν μπορεσαν να βρουν την μπάλα μετά από σέντρα του Κριστιάνο και στο 90+1 ήρθε η ψυχρολουσία για τους Μαδριλένους καθώς ο Μποάκιε με κοντινή κεφαλιά έκαε το 1-1. Το ματς δεν τελείωσε εκεί όμως, καθώς στο 90+3' η Ρεάλ κέρδισε πέναλτι, το οποίο μάλλον ήταν ανύπαρκτο και ο Κριστιάνο από τα 11 μέτρα έκανε το τελικό 2-1.

ΕΛΤΣΕ: Ερέρα, Αλμπαθάρ, Λομπάν, Μποτία, Σουάρεθ, Σάντσεθ, Μάρκεθ (62' Μποάκιε), Πέρεθ, Ζιλ, Κορομίνας (82' Ααρόν Νίγκεθ), Ντελ Μοράλ (59' Φιδέλ).

ΡΕΑΛ: Λόπεθ, Αρμπελόα, Πέπε, Ραμος, Κοεντράο, Κεντίρα, Μόντριτς (81' Καρβαχάλ), Ίσκο (70' Ιγιαραμένδι), Ντι Μαρία (89' Μοράτα), Ρονάλντο, Μπενζεμά.

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Λος Κάρμενες

Η Βαλένθια πήρε σημαντικό διπλό στην έδρα της Γρανάδα χάρη στο γκολ του Ζόνας στις καθυστερήσεις του αγώνα. Κακό το ματς με ελάχιστες φάσεις οι οποίες ανήκαν στην πλειοψηφία τους στις "νυχτερίδες".

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Νιόμ, Ντιακατέ, Μουρίγιο, Ανγκούλο, Ιτούρα, Ρέθιο, Μπραχίμι, Μπουονανότε (81'Μπουονανότε), Περέιρα (84'Άλβαρο), Ελ Αράμπι (68'Ρίκι).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Ζοάο, Ρουίθ, Ματιού, Γκουαρδάδο, Μπανέγκα, Χάβι Φουέγο, Φέντε (73'Φεγκουλί), Ζόνας, Παμπόν (66'Μπερνάτ), Πόστιγκα (72'Κανάλες).

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ: 4-1

ΓΗΠΕΔΟ: Σάντσεθ Πιθχουάν

Με την πλάτη στον τοίχο έπαιξε η Σεβίλλη απέναντι στη Ράγιο και πήρε το ματς με 4-1. Οι Ανδαλουσιανοί άνοιξαν το σκορ στο 17' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ράκιτιτς. Το είχε κερδίσει ο Κόκε σε μαρκάρισμα του από τον Αρμπιγια. Τέσσερα λεπτά μετά ο διαιτητής όμως δεν έδωσε πέναλτι στη Ράγιο σε μαρκάρισμα στον Αντριάν. Ο Ράκιτιτς στο 53' πέτυχε και το δεύτερο γκολ της Σεβίλλης με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν δύο λεπτά με τον Αντριάν. Στο 66' αποβλήθηκε ο Γκάλβεθ και η Ράγιο συνέχισε με δέκα παίκτες με αποτέλεσμα οι Σεβιγιάνοι να κυριαρχήσουν. Στο 80' λοιπόν ήρθε το 3-1 με τον Μπακά. Δύο λεπτά μετά αποβλήθηκε και ο Βιέρα και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με εννέα και κατέρρευσαν με τον Μπακά να διαμορφώνει στις καθυστερήσεις το τελικό 4-1.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε, Κάλα, Παρέχα, Αλμπέρτο, Μπιά, Ράκιριτς, Χάιρο (77'Ραμπέγιο), Μαρίν (70'Μπακά), Τσερίτσεφ (15'Τροχόφσκι), Γκαμέιρο.

Ρ.ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Ρουμπέν, Αρμπίγια, Σαούλ, Γκάλβεθ, Μοχίκα, Μπαένα (73'Σεμπάστιαν Φερνάντεθ), Τρασόρας, Μπανγκουρά, Αντριάν, Βιέρα, Μπουένο (73'Λαριβέι).

Keywords
Τυχαία Θέματα