«Ζωντανή» η Εθνική

21:01 3/4/2013 - Πηγή: AEK365

«Είμαστε ακόμη ζωντανές» φώναζαν εκστασιασμένες οι διεθνείς Κορασίδες δευτερόλεπτα μετά το ματς της 4ης αγωνιστικής του Α' ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Μπαρ, όπου χάρις σε μία ηρωική ανατροπή από 0-2 σε 3-2 (20-25, 14-25, 25-15, 25-18, 15-10) επί της Σλοβενίας, παραμένουν ακόμη στη σκηνή της 8άδας.

Τα κορίτσια του Τάκη Φλώρου, που αφού είδαν μετά τα δύο πρώτα σετ πως οι δις διαμαρτυρίες της αρχηγού, Στράντζαλη για το κατ' εξακολούθηση -απαγορευμένο από το κανονισμό-

screening στο σέρβις των Σλοβένων δεν εισακούστηκαν από τους διαιτητές, στη συνέχεια «πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα» τις αντιπάλους τους, που εκνευρίστηκαν με τη σειρά τους από το... παραβάν της ελληνικής ομάδας.

Τώρα αν τα κορίτσια μας θα κάνουν την υπέρβαση και θα προκριθούν στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, θα φανεί αύριο στις 16.00 στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής με την πανίσχυρη Πολωνία, αφού ούτως ή άλλως το χειροκρότημα όλων μας τα κορίτσια του Τάκη Φλώρου, που σήμερα έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες του τις αθλήτριες, το έχουν κερδίσει ήδη με το «σπαθί τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα