Ζωντανό το όνειρο της τετράδας

18:54 5/1/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΒΑΝΤΕ- ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 3-1
Γήπεδο: Θιουτάτ ντε Βαλένθια

Με το δεξί ξεκίνησε το 2-13 η Λεβάντε, που κέρδισε με 3-1 την Αθλέτικ Μπιλμπαό και συνεχίζει να κάνει όνειρα για Τσάμπιονς Λιγκ.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Μπιλμπάο καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό. ο Αντέρ άνοιξε δεξιά για τον Σουσαέτα, εκείνος έβγαλε τη σέντρα και ο Αντουρίθ με κεφαλιά έγραψε τα 1-0. Η Λεβάντε έφτασε κοντά στην ισοφάριση με το σουτ του Ελ Ζαρ στο 15', με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, ενώ

στο επόμενο λεπτό ο Ιραϊθόθ σταμάτησε εντυπωσιακά τον Ρότζερ. Τελικά η ισοφάριση για τη Λεβάντε ήρθε στο 26', καθώς ο ΕΛ Ζαρ τροφοδότησε τον Λελ κι εκείνος με όμορφο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1. Οι Βάσκοι μάλιστα έμειναν και με 10 παίκτες από το 44ο λεπτό, καθώς αποβλήθηκε ο Λαπόρτε που ανέτρεψε τον Ρότζερ ως τελευταίος. Ο Μίτσελ εκτέλεσε αυτό το φάουλ με τον Ιραϊθόθ να διώχνει αλλά στη συνέχεα της φάσης ο Ιμπόρα με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τη Λεβάντε.

Στο 61ο λεπτό ο Μουνούα είπε όχι σε σουτ του Αντουρίθ, ενώ τρία λεπτά αργότερα επαναλήφτηκε το ίδιο σκηνικό. Στο 68' ο Ρότζερ αστόχησε εξ επαφής, αλλά στο 69' και μετά από κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Ελ Ζαρ κι εκείνος πλάσαρε τον Ιραϊθό κάνοντας το 3-1. Στο 75' το σουτ του Αντέρ πέρασε μόλις άουτ,

ΛΕΒΑΝΤΕ: Μουνούα, Χουανφράν (69' Καράμπελας), Ναβάρο, Μπαγιεστέρος, Λελ, Ντιόπ, Ιμπόρα (82' Χουανλού), Μίτσελ, Γκαρσία, Ελ Ζαρ, Ρότζερ (71' Άνχελ)

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Εκίθα, Ιραόλα, Λαπόρτε, Ντε Μάρκος, Αντέρ, Γκουρπέγι, Μουνιαΐν (45+1' Αμορεμπιέτα), Σουσαέτα, Γκόμεθ (65' Μαρτίνεθ), Αντουρίθ (76' Γιορέντε)

ΓΡΑΝΑΔΑ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 1-2
Γήπεδο: Νουέβο Λος Κάρμενες

Με το δεξί ξεκίνησε η Βαλένθια τη νέα χρονιά, καθώς επικράτησε με 2-1 της Γρανάδα και πλησιάζει τις Ευρωπαϊκές θέσεις.

Στο 5ο μόλις λεπτό το σουτ του Μπανέγκα έξυσε το δοκάρι της Γρανάδα, ενώ στο 10' ο Ιγκαλό αστόχησε από ιδανική θέση. Στο 19' και στο 21' οι Ιγκαλό και Ρίκο αστόχησαν από καλές θέσεις, ενώ στο 24' ο Ρομπέρτο απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Πιάτι. Η Γρανάδα έμεινε με 10 παίκτες από το 34ο λεπτό λόγω αποβολής του Μικέλ Ρίκο αλλά κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 49'.

Ο Σικέιρα έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ανγκούλο σταμάτησε την μπάλα όμορφα μέσα στην περιοχή και με αριστερό σουτ έκανε το 1-0. η Βαλένθια ανέβασε στροφές και στο 58ο λεπτό ο Ζόνας ήρθε από πίσω και με καρφωτή κεφαλιά έφερε στα ίσα το ματς, ενώ στο 64΄ο Ρομπέρτο είπε όχι στον Βαλντές. Στο 70' ο Ραμίς έκοψε πάνω στη γραμμή μετά από σουτ του Νιόμ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ζόνας αστόχησε από καλή θέση. Στο 80' ο Ρμπέρτο είπε όχι σε προσπάθεια του Ζίνας, αλλά δύο λεπτά μετά ο Σολδάδο έδωσε για τον Πιάτι ο οποίος ανενόχλητος έκανε το 2-1 κι έδωσε μεγάλη νίκη στις «νυχτερίδες». Στο 90+3' ο Σολδάδο είχε δοκάρι.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Λόπεθ, Σικέιρα, Νιόμ, Μάινζ, Ρίκο, Ιρινέι (85' Ρομέρο), Μπραχίμι, Τόριε (63' Γεμπντά), Μπενίτεθ (46' Ανγκούλο), Ιγκαλό.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Περέιρα, Ραμί, Κόστα, Γκουαρδάδο, Μπανέγκα, Αλμπέλδα (55' Βαλντές), Παρέχο, Πιάτι (85' Τ.Κόστα), Ζόνας, Σολδάδο


ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ- ΜΑΛΑΓΑ: 1-0
Γήπεδο: Ριαθόρ

Δεν μπόρεσε να πιάσει τριάδα η Μάλαγα που ηττήθηκε με 1-0 από την Λα Κορούνια, η οποία πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Η Ντέπορ μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 6' ο Ρίκι έκανε το σουτ και ο Καμπαγιέρο έδιωξε εντυπωσιακά, ενώ στο 8' το σουτ του Αγουιλάρ έφυγε μόλις άουτ. την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Πορτίγιο στο 30', ενώ στο 32' το σουτ του Πίτσι βρήκε και στα δύο δοκάρια αλλά δεν κατέληξε στα δίχτυα του Καμπαγιέρο. Στο 39' ο γκολκίπερ της Μάλαγα σταμάτησε εντυπωσιακά τον Γκάμα, ενώ στο 43' ο Χοακίν αστόχησε από καλή θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν και στην επανάληψη δυνατά και πήραν κεφάλι στο σκορ στο 57'. Ο Γκάμεζ έκανε τραγικό λάθος, ο Πίτσι μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Καμπαγιέρο από κοντά. Στο 74' ο Αρανθούμπια απέκρουσε την κεφαλιά του Σάντα Κρους και στο 80' το σουτ του Ίσκο έξυσε το δοκάρι των γηπεδούχων.

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Αρανθούμπια, Εβάλδο, Πάμπλο, Μαρτσένα, Κάστρο, Μπερτγαντίνιος, Αγουιλάρ, Σάντος (83' Καμούνιας), Πίτσι, Γκάμα (90' Αϊτάμι), Ρίκι (69' Ολιβέιρα).

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Γκάμες, Ουέλιγκτον, Ντεμικέλις, Μονρεάλ (64' Σαβιόλα), Καμάτσο, Ίσκο, Χοακίν (73' Μπουονανότε), Πορτίγιο (50' Ιτούρα), Ελισέου, Σάντα Κρους.

ΣΕΒΙΛΛΗ- ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 1-0
Γήπεδο: Σάντσεθ Πιθχυάν

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Σεβίλλλη που επικράτησε με 1-0 της Οσασούνα.

Στο 11ο λεπτό ο Σόλα αστόχησε από καλή θέση, όπως και ο Αρμεντέρος στο 26', ενώ στο 34' ο Φερνάντεθ είπε όχι σε σουτ του Νεγρέδο.

Στο 53ο λεπτό ο Φερνάντεθ είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Κοντόγκμπια, ενώ στο 63' ο γκολκίπερ της Οσασούνα έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Νάβας και στην εξέλιξη της φάσης η κεφαλιά του Νεγρέδο έξυσε το δοκάρι. Στο 66' ξανά ο Φερνάντεθ είπε όχι σε σουτ του Ράκιτιτς, αλλά στο 84' η Σεβίλλη έφτασε στο γκολ. Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Οσασούνα, ο Σπάχιτς πήρε την μπάλα και με όμορφο σουτ έκανε το 1-0.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Λόπεθ, Σισίνιο, Φάζιο, Σπάχιτς, Ναβάρο, Κοντόγκμπια (69' Περότι), Μέντελ, Νάβας, Ράκιτιτς (90+1' Eρβάς), Ρέγιες (85' Μαδούρο), Νεγρέδο.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντεθ, Φλάνιο, Ρουμπέν, Μπερτράν, Νταμιά (77' Νάνο), Όιερ, Πουνιάλ, Νίνο, Σεχούδο (72' Λαμά), Αρμεντέρος (87' Γιορέντε), Σόλα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα