Ζωντανός παρά τον Καλογερόπουλο ο ΠΑΟΚ

21:07 2/4/2014 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Καραϊσκάκη

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χ.Καλογερόπουλος

Ήττα με 2-1 γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό και ελπίζει πως με καλή εμφάνιση

τη Μεγάλη Τετάρτη στην Τούμπα θα κάνει την ανατροπή. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πλήρωσε την ακατανόητη εμμονή της να μην διώχνει την μπάλα από την άμυνα αλλά και το γεγονός ότι ο Καλογερόπουλος δεν τόλμησε να αποβάλει παίκτη του Ολυμπιακού όταν το έκανε εύκολα για ακριβώς ίδια φάση με τον Στοχ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλά στο ματς και πίεσε με τον ΠΑΟΚ να κάνει πολλά λάθη. Στο 8ο λεπτό οι παίκτες των φιλοξενουμένων αντί να διώξουν προτίμησαν, σε δύο περιπτώσεις να προσποιηθούν με αποτέλεσμα να χάσουν την μπάλα και τελικά ο Ντομίνγκες με προβολή να κάνει το 1-0. Μόλις δύο λεπτά μετά πάλι ο Ολυμπιακός έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή με τον Σαλίνο ο οποίος βρήκε τον Φουστέρ που έκανε το 2-0. Μετά το 20' ο ρυθμός έπεσε και στο 31' ο ΠΑΟΚ "χτύπησε" όταν ο Λίνο έκανε τη σέντρα και ο Αθανασιάδης με πλασέ στην κίνηση μείωσε. Επιστρέφοντας στο κέντρο ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έπεσε στο χορτάρι μετά από σπρωξιά του Φουστέρ ενώ στη συνέχεια ο Στοχ έσπρωξε τον Βαλντές. Για την ίδια ακριβώς παράβαση ο Καλογερόπουλος απέβαλλε τον Σλοβάκο και έδειξε κίτρινη στον παίκτη του Ολυμπιακού.

Μόλις στο 47' στο δεύτερο μέρος οι "ερυθρόλευκοι" είχαν καλή φάση όταν ο Κάμπελ έκανε ωραία ενέργεια και έκοψε στον Φουστέρ ο οποίος πλάσαρε πάνω στον Γλύκο. Επόμενη αξιόλογη φάση αυτή του 59' όταν μετά το εντυπωσιακό γύρισμα του Μανιάτη, ο Μαρκάνο προ κενής εστίας έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ. Εννέα λεπτά μετά ο Βαλντές έκανε την κεφαλιά από κοντά με την Γλύκο να διώχνει εντυπωσιακά. Από εκεί και πέρα το ματς έγινε κακό με τον Ολυμπιακό να είναι φλύαρος και να απειλεί μόνο με κάποια μακρινά σουτ και κεφαλιές που δεν βρήκαν στόχο. Έτσι το 2-1 δεν άλλαξε με τον κόσμο στο γήπεδο να γκρινιάζει.

ΟΣΦΠ (Μίτσελ): Μέγιερι, Μανιάτης (67'Πέρες), Ενινγκά (46'Σάμαρης), Βαλντές, Φουστέρ (80'Σαβιόλα), Χολέμπας, Μανωλάς, Μαρκάνο, Κάμπελ, Σαλίνο, Ντομίνγκες.

ΠΑΟΚ (Γ.Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Βούκιτς (44'Λούκας), Στοχ, Βίτορ, Λίνο (67'Σλπιγγίδης), Κάτσε, Ινσαουράλδε, Αθανασιάδης, Νάτχο (75'Κατσουράνης).

Keywords
Τυχαία Θέματα