Ζορίστηκε η ΑΕΚ

15:56 8/11/2014 - Πηγή: AEK365

Χάρη σε αυτογκόλ των παικτών του Αχαρναϊκού στο 2ο λεπτό, η ΑΕΚ επικράτησε δύσκολα με 1-0 στο γήπεδο των Κάτω Αχαρνών και ζευγάρωσε τις νίκες στο Πρωτάθλημα Νέων της Football League ΟΠΑΠ.

Η Ένωση δεν ήταν καλή, αλλά είχε και έναν Θανάση Πάντο κάτω από τα δοκάρια πραγματικό... Κέρβερο μιας και κράτησε σε τέσσερις μοναδικές ευκαιρίες το σκορ στο 1-0.

«Βαρύς»

ο αγωνιστικός χώρος εξ αιτίας της βροχής που έπεφτε εδώ και λίγες ώρες στην Αθήνα με αρκετά σημεία του γηπέδου να έχουν λιμνιάσει.

Πως έπαιξε

Με το αγαπημένο του 4-2-3-1 παρέταξε την ΑΕΚ Κ20 ο Στέλιος Μανωλάς. Ο Πάντος ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Βιδάλλης δεξιά, Μαρκοπουλιώτης και Γραμματίκας στο κέντρο της άμυνας, Λίτσι αριστερά. Στον άξονα, μπροστά από τα στόπερ ήταν οι Καρβουνίδης, Γαλανόπουλος και πίσω από τον μοναδικό επιθετικό, τον Τζάθα, κινούνταν οι Αντωνίου, Βλαχομήτρος και Τσέλιος. Οι τέσσερις τελευταίοι άλλαζαν θέσεις κατ' εντολή του Στέλιου Μανωλά ο οποίος πολλές φορές θέλησε να... ανακατέψει την αντίπαλη άμυνα. Λίγο πριν το τέλος του α' ημιχρόνου, ο Λίτσι αντικαταστάθηκε από τον Κοντοέ ο οποίος πήγε δίπλα στον Μαρκοπουλιώτη στην άμυνα και ο... πολυθεσίτης Γραμματίκας ο οποίος είχε πολύ καλή απόδοση και ξεχώρισε με τα ανεβάσματά του και τα κοψίματα, πήγε στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Μπήκε δυνατά αλλά... έπεσε

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Αχαρναϊκός που στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε, ανάγκασε την ΑΕΚ να οπισθοχωρήσει και έτσι να καθυστερεί η ανάπτυξή της, κάνοντας και αρκετά λάθη.

Η Ένωση είχε σε εξαιρετική μέρα τον Θανάση Πάντο τον νεαρό τερματοφύλακά της που σε τέσσερις περιπτώσεις είπε «όχι» στους επιθετικούς των γηπεδούχων και ουσιαστικά χάρισε στην ομάδα του τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Η ΑΕΚ δεν «έφτιαξε» ευκαιρίες. Πάτησε αρκετές φορές την αντίπαλη περιοχή αλλά δεν είχε την μεγάλη φάση ώστε να δικαιούται να πετύχει κάποιο δεύτερο γκολ, ωστόσο πήρε μία δύσκολη νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Ο Στέλιος Μανωλάς σίγουρα δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των κιτρινόμαυρων και θα δουλέψει ώστε στο επόμενο παιχνίδι με τα Χανιά στην Κρήτη να παρουσιαστούν καλύτεροι.

Η σύνθεση της ΑΕΚ (Στέλιος Μανωλάς): Πάντος, Βιδάλλης, Μαρκπουλιώτης, Γραμματίκας, Λίτσι (40' Κοντοές), Καρβουνίδης(88' Ψάνης), Γαλανόπουλος, Βλαχομήτρος(55' Κυριαζής), Τσέλιος(88' Μπουτσικάρης), Αντωνίου(70' Γεωργαμλής), Τζάθας(83' Πανουργιάς)

Η ενδεκάδα του Αχαρναϊκού: Μύρτα, Ποτουρίδης, Κτιστάκης, Παπα, Σιδηρόπουλος, Ζωγράφος, Βέρβας, Μαρούδας, Θεοδώρου, Κολονερός

Keywords
Τυχαία Θέματα