Ζουέλα: Ο Θεός αγαπάει την Ελλάδα

11:32 13/2/2012 - Πηγή: AEK365

Την βεβαιότητα του ότι τα πράγματα στην Ελλάδα θα αλλάξουν καθώς ο Θεός αγαπάει την χώρα εξέφρασε ο Φρανσίσκο Ζουέλα ο οποίος μίλησε για τα χθεσινά επεισόδια στο Σύνταγμα κατά την ψήφιση του νέου μνημονίου.

Σε δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, ο Καμερουνέζος αμυντικός του Ατρομήτου τόνισε: "Είμαι περίπου πέντε

χρόνια στην Ελλάδα. Έχω σχέση με την Ελλάδα εδώ και επτά χρόνια, επειδή η γυναίκα μου είναι από εδώ. Από την ημέρα που πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα είχα καταλάβει ότι είναι μια απίστευτη χώρα. Δεν ήρθα στην Ελλάδα για να κλέψω λεφτά. Αγόρασα σπίτι στην Ελλάδα, έχω οικογένεια εδώ. Ξέρω τι συνθήκες υπάρχουν εδώ. Ανήκω σε μια ρωσική ομάδα, την Κούμπαν Κράσνονταρ, όμως ήθελα να επιστρέψω εδώ. Παρακολουθούσα χθες στην τηλεόραση τι έγινε στο Σύνταγμα και μέσα στην Βουλή. Είναι δύσκολα τα πράγματα, όμως πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Ο Θεός αγαπάει πολύ την Ελλάδα και τα πράγματα θα αλλάξουν".

Παράλληλα ο Ζουέλα μίλησε για
- Το χθεσινό ματς με την Κέρκυρα: "Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, ύστερα από την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης μέσα στην έδρα μας. Ήμασταν σε δύσκολη θέση, επειδή θέλαμε να παραμείνουμε ψηλά στην βαθμολογία και να διεκδικήσουμε τον στόχο μας".
- Τους στόχους του Ατρομήτου: "Ξέρουμε τι θέλουμε να πετύχουμε την φετινή σεζόν και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε. Ξεκινήσαμε καλά, όμως τελευταία δεν έχουμε ανάλογη συνέχεια. Είμαστε μια μικρή ομάδα και δεν έχουμε ρόστερ 25 ποδοσφαιριστών για να κάνουμε συνέχεια αλλαγές. Μας επηρεάζουν οι τραυματισμοί ή οι απουσίες από κάρτες. Το θέμα είναι να μην μας σταματούν".
- Την συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα: "Για πρώτη φορά μου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσω για αυτό. Η ήττα με το Σουδάν μας άφησε ένα βήμα μακριά από την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αν κάνεις λάθη, μένεις έξω".

Keywords
Τυχαία Θέματα