Ζουγανέλης: Ό,τι καλύτερο για ΠΑΟ η λαϊκή βάση

11:43 2/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι μεταξύ των ιδρυτικών μελών της εταιρείας λαϊκής βάσης που έχει συστήσει ο Γιάννης Αλαφούζος με τον γνωστό καλλιτέχνη να υποστηρίζει πως η συγκεκριμένη εταιρεία είναι ό,τι καλύτερο αυτή την στιγμή για τον Παναθηναϊκό.

Σε δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, ο Ζουγανέλης τόνισε: "Εγώ είμαι φίλαθλος του Παναθηναϊκού. Τον αγαπώ. Ο πατέρας μου δούλευε στην ομάδα

και εγώ την έχω γνωρίσει και αγαπήσει από μέσα. Πιστεύω ότι η εταιρεία λαϊκής βάσης είναι το καλύτερο που μπορεί να συμβεί για τον Παναθηναϊκό, αλλά και στην ΑΕΚ λόγω της κατάστασης που βρίσκονται οι ομάδες. Η εταιρεία λαϊκής βάσης είναι το καλύτερο, είναι μια πολύ μεγάλη έννοια... Ο λαός μιας ομάδας να έχει τον λόγο. Είναι το μόνο που μπορεί να φέρει κάτι καλό στον Παναθηναϊκό".
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα, θα κληθεί να προσφέρει από την τσέπη του με τον Ζουγανέλη να δηλώνει: "Φυσικά και δεν υπάρχουν χρήματα. Αν λάβετε όμως υπόψη ότι κάποιος προσφέρει λίγα χρήματα μπορεί να βοηθήσει αρκετά. Ας υποθέσουμε ότι ένα εκατομμύριο φίλοι της ομάδας βάλουν από 50 ευρώ, τότε θα μαζευτούν 50 εκατομμύρια. Είναι πολύ μεγάλο ζήτημα η λαϊκή βάση. Τέτοιες κινήσεις δεν προκαλούν και δεν ωθούν τον οπαδισμό. Εγώ πιστεύω στην συνύπαρξη του αθλητισμού και του πολιτισμού. Είμαι της άποψης ότι τα σωματεία πρέπει να... ανοίξουν και να προσφέρουν και αλλού. Σημασία έχει τι μπορεί να δώσει και να προσφέρει ο καθένας. Όλοι μας μπορούμε να συμβάλλουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα