Apple: Φθηνότερα υλικά στις μπαταρίες για μείωση κόστους iPhone 5G

Το αυξημένο κόστος για την κατασκευή των 5G iPhones από την Apple, εκτιμάται ότι θα οδηγήσει σε περικοπές σε άλλους τομείς, όπως είναι εκείνος της μπαταρίας. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει online, η Apple θα απλοποιήσει την τεχνολογία της μπαταρίας με γνώμονα το χαμηλότερο κόστος.

Οι εκτιμήσεις

κάνουν λόγο για χρήση λιγότερων στρώσεων υλικών στις μπαταρίες του επερχόμενου iPhone με δυνατότητες 5G, έτσι ώστε να υπάρχει σε εκείνο το κομμάτι μείωση κόστους της τάξης του 30 με 40%. Παράλληλα, όπως έχει ήδη αναφερθεί, απλά μοντέλα της οικογένειας iPhone μάλλον θα έχουν sub-6GHz για να κρατηθεί χαμηλά η τιμή. Τα μοντέλα Pro και Pro Max θα έχουν mmWave και θα υποστηρίζουν τις υψηλότερες ταχύτητες που έχει να προσφέρει η νέα τεχνολογία.

Μένει να δούμε τώρα σε ποια αρχική τιμή θα διατεθούν τα νέα μοντέλα με το λανσάρισμά τους. Στο θέμα της μπαταρίας, πάντως, οι πληροφορίες θέλουν τις μπαταρίες να μην υπολείπονται σε απόδοση, παρόλο που θα έχουν γίνει κάποιες κινήσεις για τη μείωση του κόστους σε εκείνον τον τομέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα