Click Away: Το Πλαίσιο εξακολουθεί να μην δέχεται παραγγελίες κάτω από 35 ευρώ

Από σήμερα το πρωί και έως τις 7 Ιανουαρίου 2020 ξεκίνησε η λειτουργία του Click Away για παραλαβή προϊόντων από την είσοδο των καταστημάτων αφού πρώτα έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική η τηλεφωνική παραγγελία.

Κάποιες μεγάλες αλυσίδες όπως τα καταστήματα Jumbo αποφάσισαν από την πρώτη μέρα ανακοίνωσης του νέου μέτρου να μην συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη μέθοδο αγοράς και παραλαβής προϊόντων για τους δικούς τουε λόγους.

Κάποιες άλλες αλυσίδες καταστημάτων όπως ο Κοτσωβολος και το Πλαίσιο αλλά και άλλοι, ξεκίνησαν κανονικά από σήμερα το Click Away με «αστερίσκους» όμως…

Αυτό που έχει αποφασίσει το Πλαίσιο να εφαρμόζει στις ηλεκτρονικές αγορές με παράδοση στο σπίτι, όπου δεν επιτρέπει να προχωρήσεις σε αγορά αν το προϊόν η το σύνολο της παραγγελίας σου δεν ξεπερνάει 35 ευρώ, αποφάσισε και το εφαρμόζει και στην παραδόσεις με τη μέθοδο Click Away.

Πως κρίνετε αυτή την τακτική; Έχετε βρει και άλλες αλυσίδες που θέτουν παρόμοια προαπαιτούμενα;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Click Away: Το Πλαίσιο εξακολουθεί να μην δέχεται παραγγελίες κάτω από 35 ευρώ - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα