Galaxy Note: Θα συνεχιστεί κανονικά η σειρά το 2021, S Pen σε περισσότερες συσκευές

Παρά τις φήμες, η σειρά Galaxy Note θα συνεχιστεί και το 2021, όμως θα δούμε το S Pen σε ακόμα περισσότερες συσκευές. Αυτή τη στιγμή έχουμε δύο αναφορές για το μέλλον του S Pen, με την πρώτη να είναι επίσημη, από την ίδια τη Samsung, ενώ η δεύτερη έρχεται με τη μορφή πληροφοριών.

Αρχικά, ο TM Roh, ο επικεφαλής του mobile τμήματος της εταιρείας, επιβεβαιώνει πως θα δούμε το S Pen σε ακόμα περισσότερες συσκευές. Επίσης, η εταιρεία

δηλώνει πως θα φέρει αγαπημένες λειτουργίες της σειράς Galaxy Note σε περισσότερες κατηγορίες συσκευών το 2021. Ήδη γνωρίζουμε πως το επερχόμενο Samsung Galaxy S21 Ultra θα υποστηρίζει S Pen, ενώ υπάρχουν φήμες και για το Galaxy Z Fold 3.

Από την άλλη, έχουμε μία άλλη αναφορά στο θέμα από την κορεάτικη ιστοσελίδα Yonhap, η οποία μάλιστα αναφέρει πως η πηγή της είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της Samsung. Σύμφωνα με την αναφορά, η σειρά Galaxy Note θα συνεχιστεί και το 2021, με το μήνυμα του Roh να μη σημαίνει το τέλος της σειράς, αλλά απλά το S Pen και οι λειτουργίες του δε θα είναι αποκλειστικές.

Τα μηνύματα λοιπόν μπορεί να μας μπερδεύουν, όμως το πλάνο είναι ένα: περισσότερες συσκευές με λειτουργίες του Galaxy Note αλλά και νέο Galaxy Note το 2021. Αυτό θα είναι και το πιο λογικό ακόμα και αν η Samsung θέλει όντως να σταματήσει τη σειρά: σιγά σιγά θα συνηθίσει ο κόσμος ότι το Note δεν είναι το μόνο με S Pen και μετά μπορεί να σταματήσει να βγαίνει.

Ποια είναι η γνώμη σας; Θα σταματήσει όντως η σειρά Note ή απλά σιγά σιγά θα χάσει την “αίγλη” της;

Keywords
Τυχαία Θέματα