IFA 2012, Όλες οι ανακοινώσεις εδώ! Ζωντανή κάλυψη από το Βερολίνο

Από την Τετάρτη 29 Αυγούστου έως και το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου το Techblog θα βρίσκεται στο Βερολίνο για να παρακολουθήσουμε από κοντά για ακόμα μια χρονιά την ετήσια έκθεση IFA. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Techblog θα είναι και πάλι το πρώτο ελληνικό μέσο που θα σας μεταφέρει άμεσα με φωτογραφίες και hands-on βίντεο όλα τα προϊόντα που θα ανακοινωθούν στο Βερολίνο γι’αυτό μείνετε

συντονισμένοι όλοι εδώ, γιατι η τεχνολογία μας ενώνει!

Το πρόγραμμά μας θα είναι βαρύ μιας και από αύριο το απόγευμα ξεκινάνε οι συνετεύξεις τύπου και συγκεκριμένα των Panasonic, Sony και Samsung ενώ ολόκληρη την Πέμπτη θα τρέχουμε από το πρωί για όλες τις υπόλοιπες συνεντεύξεις τύπου που αν υπολόγισα σωστά πρέπει είναι πάνω από 12! Την Παρασκευή που ανοίγει και επίσημα η έκθεση θα διασχίσουμε όσους περισσότερους διαδρόμους μπορούμε για να καταγράψουμε όλα τα νέα προϊόντα μέσα από τα booth των εταιρειών. Smartphones, tablets, ultrabooks και gadgets θα παρελάσουν μέσα από τις σελίδες του Techblog.

Η σελίδα αυτή θα παραμείνει στην home page του Techblog και θα γίνεται update με τα link όλων το άρθρων και hands-on video που θα ανεβάζουμε. Ενώ σίγουρα θα συμπληρωθεί στο 100% το Σαββατοκύριακο αφού επιστρέψουμε.

Ετοιμαστείτε να ζήσετε μαζί μας την εμπειρία και αγωνία της παρουσίασης όλων των νέων προϊόντων:
• Κάντε like στο Facebook Fan Page όπου θα ανεβάζουμε άμεσα νέες φωτογραφίες live.
• Κάντε subscribe στο κανάλι μας στο YouTube για να βλέπετε πρώτοι όλα τα hands-on video τη στιγμή που ανεβαίνουν.
• Κάντε follow στο account μας στο Twitter έτσι χωρίς λόγο, δεν θα προλαβαίνουμε να το ανανεώνουμε αυτό!

Keywords
Τυχαία Θέματα