LG G Pro 2, Το AnTuTu αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά;

Συνεχίζεται η φημολογία γύρω από το LG G Pro 2 σχετικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, με τις μέχρι τώρα φήμες να έκαναν λόγο για οθόνη 6 ιντσών Full HD και 3GB μνήμη RAM. Οι φήμες αυτές φαίνεται πως επαληθεύονται μιας και η συσκευή έκανε την εμφάνισή της στο AnTuTu benchmark με τα τεχνικά χαρακτηριστικά να δηλώνουν πως όντως, εφόσον είναι αληθή, το μέγεθος της οθόνης και η μνήμη

RAM είναι όπως αρχικά φημολογούταν.

Πιο συγκεκριμένα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα score που απέδωσε το LG G Pro 2 αποκαλύφθηκαν στη βάση δεδομένων του AnTuTu benchmark, και έχουμε μάλιστα και την Κορεατική έκδοση (F350L/F350K) αλλά και τη διεθνή (D837) που θα τεθούν σε κυκλοφορία.

Το LG G Pro 2 θα είναι «εφοδιασμένο» με μια οθόνη 6 ιντσων ανάλυσης 1080p και θα «φοράει» τον τετραπύρηνο Snapdragon 800 χρονισμένο στα 2.26GHz, μαζί με τον Adreno 330 και με 3GB μνήμη RAM. Η έκδοση Android φαίνεται πως θα είναι η 4.4 KitKat, με την κύρια κάμερα της συσκευής να είναι στα 13 megapixel και την εμπρόσθια στα 2 megapixel.

Μένει να διαπιστώσουμε εαν τελικά θα είναι αυτά τα πραγματικά τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής και για το αν τελικά θα παρουσιαστεί στο event που διοργανώνει η LG στις 13 Φεβρουαρίου στην Κορέα ή στην επερχόμενη έκθεση MWC 2014 στις 24-27 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη, με το Techblog να δίνει το παρόν για να ενημερωθείτε για ό,τι νεότερο στο χώρο της τεχνολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα