LG G3, διέρρευσε φωτογραφία που δείχνει ματ μεταλλική πίσω όψη

19:04 6/5/2014 - Πηγή: TechBlog

Σχεδόν σε καθημερινή βάση εδώ και κάποιες μέρες βλέπουμε να διαρρέουν φωτογραφίες και πληροφορίες για το LG G3. Είδαμε φωτογραφία με θήκη, καθαρές φωτογραφίες από τον @evleaks και screenshots από το προσαρμοσμένο Android UI. Σήμερα ο @evleaks ανέβασε νέα φωτογραφία που δείχνει ότι η πίσω όψη της συσκευής μοιάζει να είναι μεταλλική.

Βέβαια να πούμε ότι αν και μοιάζει με ματ μεταλλικό φινίρισμα το υλικό

μπορεί να είναι πλαστικό που μοιάζει με μέταλλο. Άλλωστε από προηγούμενες φήμες το υλικό κατασκευής του αναμένουμε να είναι πολυανθρακικό το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία.

Μαζί με την φωτογραφία που ανέβηκε στο Twitter υπάρχει και το σχόλιο ότι το LG G3 θα είναι ανθεκτικό στις δαχτυλιές πράγμα που ήταν «πρόβλημα» στο LG G2.

Το LG G3 αναμένουμε να ανακοινωθεί στις 27 Μαΐου . Για τα χαρακτηριστικά του έχουμε πει ότι θα έχει οθόνη αφής 5.5 ιντσών με ανάλυση 2560×1440 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801, μνήνη RAM 3GB, μπαταρία 3000 mAh και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD. Το UI του νέου G3 αναμένεται να είναι flat.

Update
Μια δέυτερη φωτογραφία μας δείχνει ότι το καπάκι στο πίσω μέρος βγαίνει πράγμα που σημαίνει ότι η μπαταρία μπορεί να αντικατασταθεί, χωρίς όμως να είναι τίποτα επιβεβαιωμένο.Αυτό μπορεί να ισχύει για συγκεκριμένη έκδοση της συσκευής.

Keywords
Τυχαία Θέματα