LG Optimus G2, Θα έχει οθόνη 5.2 ιντσών Full HD και OIS στην κάμερα [αποκλειστικό]

14:16 3/7/2013 - Πηγή: TechBlog

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Techblog το LG Optimus G2 θα είναι το πρώτο smartphone με οθόνη 5.2 ιντσών LCD IPS ανάλυσης Full HD 1920×1080 pixels με 423 ppi. Το ελάχιστο περιθώρειο (bezel) δεξιά και αριστερά από την οθόνη αλλά και το πολύ μικρό πάνω και κάτω αυτής το κάνουν να δείχνει πολύ πιο compact πλάι στο LG Optimus

G Pro που έχει οθόνη 5.5 ιντσών.

Επίσης κάτι νέο που για πρώτη φορά γίνεται γνωστό είναι ότι η κάμερα 13 Megapixel του LG Optimus G2 θα έχει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) και θα είναι κατασκευής LG που σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε ιδιαίτερες ικανότητες στη λήψη φωτογραφιών και βίντεο.

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν ακουστεί και που μαθαίνουμε και εμείς είναι ότι το Optimus G2 θα ενσωματώνει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800, θα έχει 2GB μνήμη RAM και κανένα physical button περιμετρικά στο σασί του.

Τα μαναδικά πλήκτρα hard keys θα είναι τρία και θα βρίσκονται στην πλάτη του κινητού κάτω από την κάμερα. Ένα συν και ένα πλην με διάφορες λειτουργίες όπως pinch, zoom και volume up – down ενώ ανάμεσα σε αυτά θα βρίσκεται το power button.

LG Optimus G2, Θα έχει οθόνη 5.2 ιντσών Full HD και OIS στην κάμερα [αποκλειστικό]

Keywords
Τυχαία Θέματα