Microsoft Surface Pro, Δεν έχει όσα GB αποθηκευτικού χώρου διαφημίζει

Το Microsoft Surface Pro κυκλοφορεί στις 9 Φεβρουαρίου στην Αμερική με την Microsoft να παραδέχεται ότι η διαθέσιμη χωρητικότητα σε GB να είναι αρκετά μικρότερη από αυτή που διαφημίζεται. Συγκεκριμένα το μοντέλο με αποθηκευτικό χώρο 128GB έχει ελέυθερα 83GB και από το μοντέλο με τα 64GB παραμένουν free μόλις τα 23GB.

Είναι σύνηθες να συμβαίνει αυτό στις

περισσότερες συσκευές τεχνολογίας, το συναντάμε σχεδόν κάθε φορά στα smartphones αλλά και στα tablets (αλήθεια πόσα GB ελέυθερα να είναι το iPad 4 128GB;).

Φαίνεται όμως ότι στην περίπτωση των Surface Pro με την «βαριά» έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows 8 Pro και τις προεγκατεστημένες εφαρμογές το «πρόβλημα» διογκώνεται. Ενδιαφέρον έχει αν κάνουμε τη σύγκριση με το Surface RT και την έκδοση Windows RT που στην περίπτωση του μοντέλου με τα 64GB ο διαθέσιμος χώρος είναι 46GB.

Το μοντέλο Microsoft Surface Pro θα κοστίζει 899$ τα 64GB και 999$ τα 128GB. Σημειώστε ότι το Surface Prο διαθέτει υποδοχή USB 3.0 στην οποία μπορείτε να συνδέσετε οποιοδήποτε εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD και έρχεται με δωρεάν 7GB χώρου στο SkyDrive (cloud storage).

Keywords
Τυχαία Θέματα