Motorola Moto X+1, εμφανίζεται σε protoype με ξύλινο καπάκι και τεράστια κάμερα

Εδώ και καιρό ακούμε ότι η Motorola ετοιμάζει τον διάδοχο του Motorola Moto X και βλέπουμε διάφορα leaks της επερχόμενης ναυαρχίδας. Το Android Police δημοσιεύει φωτογραφίες του Motorola Moto X+1, το οποίο εμφανίζεται σε prototype μορφή. Για

την ακρίβεια είναι σχεδόν η τελική μορφή του prototype.

Αν και η Lenovo απέκτησε τη Motorola Mobility από τη Google στην αρχή του 2014, η φετινή ναυαρχίδα είναι project το οποίο σχεδιάστηκε από τη Google. Γι αυτό περιμένουμε να δούμε πολλά στοιχεία του Motorola Moto+1 τα οποία έχει πάρει από το Motorola Moto X.

Αυτά που παρατηρούμε είναι τα διπλά ηχεία στην μπροστινή πλευρά και το ξύλινο αφαιρούμενο καπάκι στην πίσω πλευρά με το τεράστιο logo της Motorola στη μέση. Γενικά, αν και είναι σε protoype μορφή, είναι ένας περίεργος συνδυασμός ξύλου και πλαστικού με την τεράστια κάμερα με dual LED flash και το μεγάλο logo.

Κατά τα άλλα, όπως και το Motorola Moto X, η συσκευή αναμένεται να μην έχει επεκτάσιμη ενσωματωμένη μνήμη.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που έχουν διαρρεύσει από προηγούμενες πληροφορίες είναι 5.1 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1080 x 1920 pixels, Snapdragon 800 επεξεργαστή, 2GB RAM, 32GB ενσωματωμένη μνήμη, 2900mAh μπαταρία, 12MP και 5MP εξωτερική και εσωτερική κάμερα αντίστοιχα.

Αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα κάπου στα τέλη του καλοκαιριού μαζί με το πολυαναμενόμενο Motorola Moto 360 smartwatch.


Keywords
Τυχαία Θέματα