Nike+ Move, Διαθέσιμο το app που εκμεταλλεύεται τον Μ7 επεξεργαστή του iPhone 5s

Η εφαρμογή Nike+ Move είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στην παρουσίαση του iPhone 5s στις 10 Σεπτεμβρίου και πλέον είναι διαθέσιμη στο App Store. Η νέα αυτή εφαρμογή εκμεταλλεύεται τον επεξεργαστή κίνησης Μ7 που «φοράει» το iPhone 5s (όπως το iPad Air

και το iPad mini Retina), επιτρέποντας στο χρήστη να καταγράφει πιο ακριβείς και αξιόπιστες πληροφορίες κίνησης είτε όταν το κινητό είναι σε λειτουργία, είτε είναι σε αδράνεια και εξοικονομεί μπαταρία.

Επιπλέον, το app αφού συλλέξει τα δεδομένα αυτά τα μετατρέπει σε NikeFuel, τη μονάδα μέτρησης σωματικών ασκήσεων της Nike και τη χρησιμποιεί για να παρακινεί τους χρήστες να συνεχίσουν να ασκούνται όσο συχνότερα γίνεται. Επιπλέον, η εφαρμογή ενημερώνει το χρήστη για πότε είναι πιο κινητικός μέσα στην ημέρα και αποδίδει όλα αυτά τα στατιστικά σε διαγράματα για να έχει ο χρήστης μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των καθημερινών του ασκήσεων και ενεργειών.

Το application είναι δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ, για να το χρησιμοποιήσετε όμως θα πρέπει να έχετε στην κατοχή σας και το περιβραχιόνιο NIKE+ FuelBand.

Keywords
Τυχαία Θέματα