Nokia Lumia Eros, Ανακοινώνεται απόψε με κάμερα 41 Megapixel Pure View

Το Nokia Lumia Eros όπως φαίνεται ότι θα είναι η ευρωπαϊκή ονομασία του Nokia Lumia 1020 (γνωστό και ως EOS μέχρι πρόσφατα) αναμένεται να ανακοινωθεί απόψε το απόγευμα στις 18:00 ώρα Ελλάδας σε event στη Νέα Υόρκη. Η Nokia έχει αφήσει να γίνει γνωστό

ότι θα ενσωματώνει κάμερα 41 Megapixel με τεχνολογία Pure View και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.

Update: Δείτε εδώ επίσημες φωτογραφίες και βίντεο του Nokia Lumia 1020 (Eros).

Το όνομα Nokia Lumia Eros προκύπτει από εσωτερικό έγγραφο που έγινε σήμερα γνωστό και ανήκει στην ισπανική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Telefonica στο οποίο αναφέρεται ότι θα διαθέτει το Σεπτέμβριο με ενσωματωμένη μνήμη 64GB.

Λίγες ώρες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για φακό Carl Zeiss με Xenon flash για φωτογραφίες και LED flash για βίντεο, δύο λειτουργίες Pure View Phase 1 & 2, εγγραφή βίντεο Full HD με 30fps και ίσως στερεοφωνικά ηχεία.

Σε ότι αφορά ταυπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά η οθόνη περιμένουμε να είναι 4.5 ιντσών AMOLED PureMotion HD+ με ανάλυση 1280×768 pixels και Gorila Glass 3, ο επεξεργαστής διπύρηνος Snapdragon 1.5GHz, η μνήμη RAM 2GB και η μπαταρία 2000 mAh.

Λέγεται ότι θα έχει NFC, βάρος 158 γρ. και θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις με ενσωματωμένη μνήμη 32GB και 64GB. Το Nokia Lumia Eros θα τρέχει Windows Phone 8. Ανυπομονείτε;

Update: Προστέθηκε νέα φωτογραφία με τα settings της κάμερας.

Keywords
Τυχαία Θέματα