Note 2, Galaxy SΙΙΙ/ SΙΙΙ mini, Galaxy S4 Active και Zoom θα πάρουν Android 4.4 KitKat

17:29 7/2/2014 - Πηγή: TechBlog

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Phandroid, μια σειρά από σχετικά πρόσφατα μοντέλα Samsung smartphones ετοιμάζονται να αναβαθμιστούμ σε Android 4.4 KitKat μέσα στου επόμενους μήνες. Η Κορεάτικη εταιρία φαίνεται να έχει αποφασίσει να επεκτείνει την «σοκολατένια» έκδοση του λογισμικού σε μία γκάμα συσκευών όπως το Galaxy Note

2, την πρώην ναυαρχίδα Galaxy S III καθώς και τον μικρό «αδερφό» του, το S III Mini.

Η λίστα όμως δεν σταματάει εδώ, με το Galaxy S4 και S4 Active Zoom να βρίσκονται καθ “οδόν για την αναβάθμιση, μαζί με τα Mega Galaxy,Galaxy Tab 7.0 και Galaxy Tab 8.0 tablet.

Συγκεκριμένα:

Samsung Galaxy Note 2 (SGH-i317)Samsung Galaxy S3 (SGH-i747)Samsung Galaxy Tab 3 7.0 (SM-t217a)Samsung Galaxy S4 (SGH-i337)Samsung Galaxy S4 Active (SGH-i537)Samsung Galaxy Mega (SGH-i527)Samsung Galaxy S4 Zoom (SM-c105a)Samsung Galaxy Note 3 (SM-N900a)Samsung Galaxy Note 8.0 (SGH-i467)Samsung Galaxy S3 Mini (SM-g730a)

Όσον αφορά το περιεχόμενο των αναβαθμίσεων και τα χαρακτηριστικά που θα δωθούν σε κάθε συσκευή, παραμένει ακόμα μυστήριο. Μπορεί η Samsung να έκανε αρκετές αλλαγές με το TouchWiz του Android 4.3 Jelly Bean, αλλά οι αρχικές πληροφορίες για την αναβάθμιση των ναυαρχίδων Galaxy S4/Note 3 δεν υποδεικνύουν σημαντικές αλλαγές όπως θα περίμενε κανείς.

Από την άλλη πλευρά, οι αναβαθμισμένες εκδόσεις των ιδιόκτητων εφαρμογών της Samsung που συνοδεύουν τις συσκευές της, όπως το Life Times, S Voice, WatchON, S Health κ.α. , πιθανολογείται ότι θα γίνουν διαθέσιμες σε μεταγενέστερο update.

Τι μας επιφυλάσσει άραγε η Samsung για το μέλλον, και πόσο μπορεί ο ανταγωνισμός να συμβάλλει σε αυτό;

Keywords
Τυχαία Θέματα