OPPO Find X: Με 6.42’’ 2K+ οθόνη, 3D αναγνώριση προσώπου, 8 GB RAM και 4000mAh μπαταρία;

19:19 4/6/2018 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

H OPPO, ύστερα από αρκετό καιρό, φαίνεται πως ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά την επόμενη ναυαρχίδα της, σύμφωνα με ένα teaser που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ έχουμε και την πρώτη hands-on φωτογραφία της. Και το όνομα αυτής, Oppo Find X.

Κι ενώ ο Κινέζος κατασκευαστής δεν έδωσε καμία πρόσθετη πληροφορία για το νέο “futuristic flagship phone” που περιμένει το κοινό εδώ αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ύστερα από το λανσάρισμα του Find 7, ένας χρήστης του δικτύου Weibo αποκάλυψε

όσα θέλαμε να μάθουμε για τη νέα συσκευή.

Hi! It's been a long time.
The OPPO Futuristic Flagship phone is coming. #OPPOFindX pic.twitter.com/uiJIv2tEgc

— OPPO Mobile India (@oppomobileindia) 1 Ιουνίου 2018

Η διαρροή παρουσιάζει ένα μοντέλο από το πάνω ράφι με 2K+ FullView οθόνη 6.42 ιντσών και Snapdragon 845 64-bit Octa-core SoC σε συνδυασμό με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Δεν υπάρχει κάποια πληροφορία εάν πρόκειται για notch less συσκευή μόνο ότι θα έρχεται με υψηλή αναλογία οθόνης-σώματος.

Επιπρόσθετα, η πηγή αναφέρει ότι το Find X θα είναι εξοπλισμένο με μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh με υποστήριξη της τεχνολογίας ταχείας φόρτισης Super VOOC, ενώ αν λάβουμε υπόψη μας ότι η πρώτη hands-on φωτογραφία της συσκευής βρίσκεται ήδη στο διαδίκτυο η ανακοίνωσή της ίσως είναι πιο κοντά από όσο περιμέναμε.

Τέλος, το Find X θα ενσωματώνει τεχνολογία structured light 3D που θα προσφέρει 3D αναγνώριση προσώπου, όπως τα iPhone X και Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, καθώς επίσης και διπλή κύρια κάμερα με υποστήριξη 5x lossless zoom.

Keywords
Τυχαία Θέματα