OnePlus 6T: Διαρροή της επίσημης πρόσκλησης επιβεβαιώνει παρουσίαση στις 17 Οκτώβρη

Techblog.gr

Το ότι η OnePlus ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά την αναβάθμιση του OnePlus 6 είναι γνωστό από τις συνεχόμενες διαρροές για τον επερχόμενο αντικαταστάτη. Η τελευταία μάλιστα αφορά στην ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του OnePlus 6T.

Η πρόσκληση για το launch event που διέρρευσε επιβεβαιώνει ραντεβού για την 17η Οκτώβριου. Και λέμε επιβεβαιώνει εφόσον μία πρώτη γεύση είχαμε πάρει από screenshot του OnePlus 6T που είχε δημοσιευθεί από την ίδια την εταιρεία

αποκαλύπτοντας παράλληλα την τοποθέτηση in-display fingerprint sensor στην αναβαθμισμένη ναυαρχίδας της. Επίσης, σύμφωνα με την πρόσκληση το event της κινέζικης εταιρείας θα λάβει χώρα στην Ινδία, με το «σύνθημα» “Unlock The Speed” που προφανώς αναφέρεται στην ταχύτητα ξεκλειδώματος της συσκευής χάρη στο νέο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη.

Όσον αφορά στις προδιαγραφές του νέου μοντέλου, εκτός από το in-display fingerprint sensor που έχει επιβεβαιωθεί από την εταιρεία, από προηγούμενες διαρροές γνωρίζουμε ότι το OnePlus 6T θα ενσωματώνει AMOLED οθόνη 6,4 ιντσών με notch τύπου waterdrop και Gorilla Glass 6, Snapdragon 845 SoC, επιλογές ανάμεσα σε 6GB ή 8GB RAM, 64GB, 128GB και 256GB αποθηκευτικού χώρου, τριπλή κάμερα στην πλάτη ενισχυμένη με ToF (Time-of-Flight) 3D αισθητήρα και Android 9 Pie out of the box σε συνδυασμό με Oxygen OS 9.0 on top.

Τέλος, η μπαταρία του θα είναι χωρητικότητας 3500mAh και θα υποστηρίζει λειτουργία γρήγορης φόρτισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα