OnePlus One, θα έχει υποδοχή για microSD έως 32GB

Το OnePlus One ανακοινώθηκε τον Απρίλιο και φυσικά μας εντυπωσίασε με τα high-end χαρακτηριστικά του σε συνδυασμό με την τιμή του. Όμως δεν είχε διευκρινιστεί από την One Plus αν η συσκευή που είναι βασισμένη στο CyanogenMod θα έχει υποδοχή για microSD κάρτα. Τελικά, το OnePlus One θα υποστηρίζει microSD κάρτα έως 32GB.

Πριν από λίγες μέρες η συσκευή εγκρίθηκε από την FCC και αποκαλύφθηκε το User Manual

απ’ όπου μάθαμε την ύπαρξη microSD κάρτας έως 32GB. Αυτά φυσικά είναι πολύ θετικά νέα για όσους θα προτιμήσουν την έκδοση των 16GB εσωτερικής μνήμης η οποία βέβαια δεν έχει και μεγάλη διαφορά στην τιμή από τα 32GB. Υπενθυμίζουμε ότι τιμή για την έκδοση των 16GB είναι στα €269 και για τα 64GB στα €299.

Το OnePlus One πέρασε τα FCC tests και θα έρχεται με LTE bands 4 και 17, άρα θα είναι συμβατό με τα περισσότερα δίκτυα και παρόχους. Φυσικά δεν πωλείται από κανένα κατάστημα μιας και η OnePlus έχει αποφασίσει να το διαθέσει απευθείας στους χρήστες χωρίς τη συμμετοχή παρόχων και λιανοπωλητών. Να πούμε βέβαια ότι δεν μπορεί ο κάθε ένας να αποκτήσει τη συσκευή καθώς η πώληση γίνεται μόνο σε όσους έχουν πρόσκληση.

Αν ανήκετε σε αυτούς που δεν γνωρίζετε το OnePlus One να πούμε ότι πρόκειται για μια high-end συσκευή με specs που έχουν ναυαρχίδες που κοστίζουν 600 ευρώ και άνω αλλά έχει πολύ οικονομική τιμή. Έχει 5.5 ιντσών 1080p οθόνη, Snapdragon 801 επεξεργαστή, 3GB RAM και13MP εξωτερική κάμερα. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε πολλές αγορές αρχές Ιουνίου, ανάμεσα στις οποίες δυστυχώς δεν βρίσκεται η Ελλάδα, για την ώρα τουλάχιστον.

Keywords
Τυχαία Θέματα