PayPal, Το πορτοφόλι μας γίνεται πλήρως ψηφιακό

Καιρός ήταν να δούμε μία μεγάλη ανανέωση στο PayPal, το οποίο εκτός από έναν ψηφιακό τρόπο άυλης μεταφοράς χρημάτων μετατρέπεται σε ένα πλήρως ψηφιακό πορτοφόλι, το οποίο θα έχουμε πάντοτε μαζί μας, χωρίς το άγχος του να είναι ανάγκη να κουβαλάμε μαζί μας χρήματα. Η PayPal δείχνει μια σειρά από videos όπου παρουσιάζονται όλα τα νέα

χαρακτηριστικά του ανανεωμένου τρόπου ψηφιακών πληρωμών μέσω Internet.

To ψηφιακό πορτοφόλι του PayPal δίνει μία περίοδο χάριτος για κάθε αγορά, πράγμα που σημαίνει ότι ο κάθε συνδρομητής θα μπορεί να αλλάζει τα στοιχεία πληρωμής τη κάθε αγοράς που έχουν κάνει για τις επόμενες 7 ημέρες μετά από την αγορά τους. Η PayPal έχει επίσης βάλει μια σειρά από επιλογές για τις αγορές τους, για παράδειγμα μπορούν να θέτουν κανόνες ότι εάν ένα αντικείμενο ξεπερνά ένα δεδομένο ποσό, τότε η χρέωση να πηγαίνει στην πιστωτική τους κάρτα και όχι σε κάποιο άλλο λογαριασμό. Όλοι θα μπορούν να δημιουργούν virtual accounts για να διαχειρίζονται τα έξοδα των διακοπών τους και άλλα παρόμοια στοιχεία πληρωμών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύστημα θα μπορεί να συνεργαστεί με διάφορα προγράμματα κουπονιών προσφορών, συνδυάζοντας τις εκπτώσεις με τον κάθε λογαριασμό και την κάθε πληρωμή. Οι αλλαγές αναμένονται τον Μάιο, αλλά εμείς μπορούμε να δούμε στα βίντεο του Ebay ink που ακολουθούν να τις βασικές αλλαγές στο PayPal, όπως τις παρουσιάζει ο Sam Shrauger της PayPal.

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα