PlayStation 4 κατά μεταχειρισμένων και καθοδόν 2013 [φήμες]

Στο πρόσφατο παρελθόν τα παιδιά από το Game20.gr έχουν διατυπώσει την άποψη ότι το PlayStation 4 μπορεί και να είναι πιο κοντά από νομίζουμε, παρόλο το PS3 φαίνεται ότι έχει πολλά ψωμιά ακόμα. Αυτή η αίσθηση ενισχύεται από μια νέα, βαρβάτη φήμη που κυκλοφορεί εδώ και λίγη ώρα. Όπως ακούγεται, η Sony έχει βάλει μπρος για τα

καλά το PlayStation 4, το οποίο αναμένεται το 2013.

Μάλιστα, κάποιοι developers ήδη έχουν αρχίσει να λαμβάνουν dev kits της νέας κονσόλας, η οποία έχει κωδική ονομασία «Orbis». Από εκεί και πέρα, φαίνεται πως η AMD έχει πάρει… εργολαβία το hardware, με x64 CPU και GPU βασισμένη στη σειρά 7000 (Southern Islands), ανάλυσης έως και 4096 x 2160 (!), αλλά και με δυνατότητα απεικόνισης 3D σε 1080p. Aυτό που θα συζητηθεί περισσότερο όμως, είναι το -φημολογούμενο πάντα- σύστημα για την αντιμετώπιση της αγοράς μεταχειρισμένων, βάσει του οποίου τα παιχνίδια θα κλειδώνονται σε έναν λογαριασμό PSN και θα απαιτούν online σύνδεση. Όποιος τσιμπάει μεταχειρισμένο, θα πρέπει να πληρώσει για να ξεκλειδώσει το βασικό μέρος του παιχνιδιού.

Επιπλέον, λέγεται ότι το PS4 δεν θα παίζει καθόλου παιχνίδια του PS3. Όπως είναι λογικό, τα δύο αυτά τελευταία χαρακτηριστικά σίγουρα θα ξεσηκώσουν αντιδράσεις – αν ισχύουν. Υπενθυμίζω ότι φήμη για σύστημα κατά μεταχειρισμένων έχει ακουστεί και για το Xbox Next. To PlayStation 4, λοιπόν, φαίνεται πως όντως είναι καθοδόν.

Πηγή: Game20.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα