PlayStation 5: Κάποια μοντέλα κάνουν περισσότερο θόρυβο

Κάποια μοντέλα PlayStation 5 κάνουν περισσότερο θόρυβο από ότι άλλα μοντέλα και πλέον υπάρχει εξήγηση για αυτό το φαινόμενο. Η γαλλική ιστοσελίδα Les Numeriques αποφάσισε να κάνει teardown αρκετές κονσόλες ώστε να δει τα fan στο εσωτερικό τους, καθώς παρατήρησε διαφορά σε δύο μοντέλα.

Συγκεκριμένα, το review unit που είχε η ιστοσελίδα ήταν αρκετά πιο αθόρυβο σε σχέση με το retail unit που προμηθεύτηκε, κάτι που κίνησε υποψίες. Αυτό έχει αναφερθεί και από πολλούς χρήστες, οι οποίοι επιμένουν πως το PlayStation 5 τους κάνει περισσότερο θόρυβο από ότι θα έπρεπε. Τελικά η ιστοσελίδα ανακάλυψε πως όντως κάτι τέτοιο ισχύει, αφού η Sony χρησιμοποιεί τουλάχιστον δύο διαφορετικά fans, με ίδιο μέγεθος αλλά διαφορετικό σχήμα και απόσταση για τις λεπίδες.

Βέβαια, στις δοκιμές που έκανε η ιστοσελίδα ο in-game θόρυβος ήταν στα 39 dB στη μία κονσόλα και 43 dB στην άλλη κονσόλα, οπότε δε μιλάμε για τραγική διαφορά, αλλά σίγουρα κάποιος μπορεί να την παρατηρήσει. Επίσης, η ιστοσελίδα είναι πεπεισμένη ότι υπάρχουν και άλλα fans, καθώς στο επίσημο teardown του PlayStation 5 είδαν διαφορετικό fan από ότι στις κονσόλες που άνοιξαν οι ίδιοι. Εσείς αντιμετωπίζεται κάποιο πρόβλημα θορύβου στο PlayStation 5 σας;

Keywords
Τυχαία Θέματα