Samsung Galaxy Note 9: Από 940 δολάρια στην Ινδονησία

Techblog.gr

To πολυαναμενόμενο Galaxy Note 9 ανακοινώνεται επίσημα στις 9 Αυγούστου αλλά δεν υπάρχει μέρα χωρίς διαρροή που να αποκαλύπτει και κάτι νέο για τη νέα ναυαρχίδα της Samsung. Οι τελευταίες πληροφορίες έρχονται από την Ινδονησία, όπου το νέο flagship smartphone εμφανίστηκε για προ-παραγγελία αποκαλύπτοντας την τιμή του.

To Galaxy Note 9 εμφανίστηκε στα IDR13.500.000, δηλαδή περίπου 940 δολάρια, για την έκδοση με 128GB αποθηκευτικού χώρου. Αντίστοιχα, η έκδοση των 512GB θα κοστίζει IDR17.500.000, περίπου 1215 δολάρια.

Στις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς, μαύρο, μπλε και copper (το τελευταίο σύμφωνα με τη διαρροή μόνο στην 128άρα έκδοση). Οι προ-παραγγελίες θα διαρκέσουν το διάστημα από την 1η έως την 9η Αυγούστου, όπου και θα παρουσιαστεί επίσημα το νέο μοντέλο.

Οι τιμές της Ινδονησίας ευθυγραμμίζονται με τις τιμές που διέρρευσαν την περασμένη εβδομάδα από τον tipster Roland Quandt (@rquandt), με κόστος μεταξύ €1050 και €1250, για τις δύο εκδόσεις της νέας κορεάτικης ναυαρχίδας στην Ευρώπη. Η φωτογραφία αποκαλύπτει επίσης ότι η το S Pen της μπλε έκδοσης θα είναι όντως κίτρινο.

Keywords
Τυχαία Θέματα