Samsung Galaxy S21+: Το πρώτο live hands-on βίντεο


Σε περίπου ένα μήνα το Samsung Galaxy S21+, όπως και όλη η σειρά, θα ανακοινωθεί επίσημα και πλέον έχουμε το πρώτο live hands-on βίντεο. Ο χρήστης Reverse Glitch στο YouTube ανέβασε το εν λόγω hands-on και μας παρουσιάζει τη συσκευή, αλλά και τα πρώτα αποτελέσματα στο GeekBench.

Όπως γνωρίζαμε και

επιβεβαιώνεται και στο βίντεο, το Samsung Galaxy S21+ θα έρθει με flat οθόνη, σε αντίθεση με το περσινό μοντέλο. Αυτό που μας εντυπωσιάζει στο hands-on είναι τα ελάχιστα bezel της συσκευής, αν και ελάχιστα μεγαλύτερο chin που μπορεί κάποιος να μην παρατηρήσει καν.

Στο βίντεο βλέπουμε τη συσκευή, με κωδικό SM-G9960, να περνάει και από το GeekBench, με τα αποτελέσματα που περιμέναμε. Το Samsung Galaxy S21+ του βίντεο είναι η Snapdragon 888 έκδοση, κάτι που καταλαβαίνουμε από τη μητρική “lahaina” που φοράει. Η συσκευή καταφέρνει να φτάσει τους 1115 πόντους στο single-core και τους 3326 πόντους στο multi-core test.

Στην πλάτη βλέπουμε το τριπλό σύστημα κάμερας, ενώ το υπόλοιπο μέρος είναι καλυμμένο, ώστε να μην φαίνονται κωδικοί. Η για να βρίσκεται όμως ήδη στα χέρια κάποιον, ήδη είναι έτοιμη για κυκλοφορία η συσκευή, ενώ όπως βλέπουμε φοράει και την τελευταία αναβάθμιση Android 11 που τώρα λαμβάνουν οι κάτοχοι παλαιότερων μοντέλων.

Ποια η γνώμη σας για το νέο Samsung Galaxy S21+; Σας αρέσει ή θα θέλατε να έχει κυρτή οθόνη;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Samsung Galaxy S21+: Το πρώτο live hands-on βίντεο - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα